Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

8PC Pakeitimo Katė Plunksnų Žaislas Katė Klijuoti Su Bell Katė Plunksnų Kibinimas Lazdelė Pet Kačiukas Interaktyvus Žaislas Ištraukiamas Žvejybos Kelių

€11.42 €5.60
  • Žaislai Tipas: Plunksnų Žaislai
  • Tipas: katės
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Medžiaga: PLUNKSNŲ+Anglies pluošto

Nauja

- +

Juokinga Ištraukiama Cat Stick Nustatyti Plunksnų Kibinimas Interaktyvus Žaislas Su 7 Pakeitimas Vadovai Cat Stick Žaislas Trijų Skyrių Meškere

Kulka Taškų:

1、Interaktyvi Katė Žaislas Rinkinys: Su ištraukiama cat stick ir 7 keičiamomis galvutėmis savo augintinio, žaisti.

2、Kelias Funkcijas: Šių kačių žaislai gali suteikti valandas, pratybų ir savęs pramogų, kad jūsų katė yra ne ilgesnis nuobodu, padeda jam augti geriau, taip pat naudoja augintinio papildomos energijos.

3、Saugių ir Aukštos kokybės Medžiagos: Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, saugus, ne toksiškas ir pakankamai tvirtos, savo katės naudoti ilgą laiką.

4、Rūšies Priminimas: Prižiūrėti augintinius metu žaidimas siekiant išvengti ryti smulkių dalių.Prašome pakeisti sugadintus žaislus metu siekiant užtikrinti saugumą augintiniai.

5、Elementą Dydis: ištraukiama cat stick yra didžiausias ilgis apie 97cm, padėti jūsų katė apversti, šokinėti, raid, persekioti ir klajoti šių žaislų žaislų.Tai bus geras būdas išlaikyti įdomu ir sveika.

Specifikacija:

Pavadinimas: 8PCS Funny Cat Stick Rinkinys

Medžiaga: anglies pluoštas+plunksnų+bell

Matmenys(apytiksl.): ruožas 97cm/38.19 į

Pakavimo Sąrašas:

1*Funny Cat Stick

7*Vadovo Pakeitimo

Pirkėjas Pastaba:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: lempos žaislas, juokingi dalykėliai žaislai, megzti naminių gyvūnų žaislai, kačių žaislas, kačių žaidimų, minkštas žaislas su kišenėje, katė žaislas, judesio katė interaktyvus žaislas, kūdikių elf, elektros žaislas katė

Panašūs produktai