Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Swing stiliaus Trikojo Stalo Vaza, Stiklo Sodinamoji Lemputė Vaza Darbalaukio Augalų Terariumai, Namo Apdaila Už Stalo, Židinio Kambarys

€2.58 €1.86
  • Medžiaga: Stiklo Ir Kristalų
  • Funkcija: Stalo Vaza
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Stilius: Modernus
  • Modelio Numeris: ER01515

Nauja

- +

Swing stiliaus Trikojo Stalo Vaza, Stiklo Sodinamoji Lemputė Vaza Darbalaukio Augalų Terariumai, Namo Apdaila Už Stalo, Židinio Kambarys

Kulka Taškų: 1、Interjero Dizainas: 3 stiklinės vazos yra tobula puošmena bet kurią temą dizainas, ir net geriausių dovanų pasirinkimą.

2、Taikoma Scena: Elegantiškas ir paprastas skaidrus stiklas ir kietos medienos, papuošti savo erdvę, dekoracija jūsų stalo, židinio, kambario, tyrimas.

3、2 Paskirtis: Galima naudoti ištisus metus, nepriklausomai nuo laiko ir vietos, galite naudoti jį hydroponic savo mėgstamą žalieji augalai arba padidinti savo mažai karosas ir kiti vandens gyvūnai.

4、Elementą Dydis: Vieną butelį, du kartus butelis, trys butelis, sūpynės, tipo trikojo, stabilus, subalansuotas, elegantiškas ir ne okupacinė vietos.

5、3 Stilius: 3 stilių pasirinkti.Kiekvienas stilius yra skirtingi savo išvaizda.Jūs taip pat galite nusipirkti keletą stilių, kad atitiktų.Mes taip pat turime įvairių spalvų.Susisiekite su mumis jei jums reikia.

Aprašymas:

Swing stiliaus trikojo stalo vaza, patalpų administravimas, patalpų pobūdį, namų stalo apdaila, purifer patalpų oro.Tinka kambario, biuro, studijos kambarys, prekybos centras, knygynas ir pan.

Specifikacija:

Pavadinimas: Stiklo Darbalaukio Vaza

Medžiaga: stiklas + medis

Spalva: retro spalva

Stilius: vieną butelį, du kartus butelis, trys butelis

Pakavimo Sąrašas:

1×Darbalaukio Vaza

Žymos: glass vase, dekoro vaza, lemputės stiklo vaza, glass planter, krištolo vaza mini, geometrinis terariumai, aukso vaza, vase, lemputės stiklo, miniatiūros terariumai augalai

Panašūs produktai