Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Palėpės Laiptai Padengti Poddaszu Laiptų Izoliacija Palapinė dvipusis Aliuminio Folija, Durų Izoliatorius Rinkinys Su Lengva Prieiga Užtrauktukas

€32.95 €26.03
  • Modelio Numeris: Laiptų Dangtį

Nauja

- +

Kulka Taškų:

1、Perteklinės Šilumos Kontrolė: dvipusis aliuminio folija su putų izoliacija viduje labai veiksmingos kontrolės, šilumos perteklių.

2、Paprastą Užtrauktuką Dizainas: paprastas užtrauktukas lengvai patekti į poddaszu ir neleidžia šilumai patekti į savo palėpėje.

3、Didelis Dydis: dangtelis yra lengva įdiegti.Didelio dydžio dangtelis yra apie 138*64*28cm/54.33*25.20*11.02 į, kuris yra pakankamai, kad apimtų daugumą palėpės laiptais.

4、Lengva Įdiegti: Užtrauktukas prieiga ir paprastas montavimas lankstymo palėpės laiptų, kelio sienos, durų, ir mansarda liuką skyles.

5、Dulkių Prevencija: palėpės durų šilumos skydas veikia ištisus metus, šiltos vasaros ir šaltos žiemos.Forma ruonis prie palėpės durų, siekiant užkirsti kelią dulkių ir teršalų iš namų.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Laiptai Padengti

Dydis: apie 138*64*28cm / 25*54*11inches

Grynasis svoris: apie 850g

Pakavimo Sąrašas:

Palėpės Laiptai Dangtelis*1

Žymos: heatsink to220, giesmė, ventiliatoriaus rpm, kumelė, vištienos kaukė, 90mm cpu ventiliatorius, 280mm radiatorius, pc ryzen, mobiliųjų telefonų remontas, perdarymas stotis, heatsink plokštė

Panašūs produktai