Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

MAGICRIG BMPCC 6K Pro Narvo Komplektą, Už Blackmagic Design Kišenėje Kino Kamera 6K Pro Su NATO Rankena & NATO Geležinkelių & T5 SSD Mount

€192.80 €92.55
  • Prekės Pavadinimas: MagicRig
  • Svoris: 614
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Suderinama Kameros: Blackmagic Design Kišenėje Kino Kamera 6K Pro
  • Sukonfigūruotos: Skaitmeninių Kino Kamerų
  • Spalva: juoda
  • Modelio Numeris: y581
  • Dydis (Pxhxd): 195 x 98.5 x 143 mm
  • Medžiaga: Aliuminio lydinys

Nauja

- +

MAGICRIG BMPCC 6K Pro Narvo su NATO Geležinkelių & NATO Rankena & T5 SSD Mount

Aprašymas:

1. MAGICRIG Kamera Cage Kit tik BMPCC 6K Pro.Ji apima narve ,NATO Rankena, NATO geležinkelių ir T5 SSD kalno.

2. Montavimo Konstrukcijos: narvas tinka ir kamera labai gerai ir tai neturės įtakos jūsų prieigą prie mygtukai, kortelių lizdai, išplėtimo prievadai, sąsajos, LED ekranus ir baterija kupė, patogų fotografijos patirtį.

3. Kelis montavimo sąsajas.Narve yra įrengta daug 1/4" sriegiu skyles ir ARRI rasti skyles, galite montavimo daugiau priedų, pavyzdžiui, monitoriai, mikrofonai, mirksi , rankenos,ebs.

Be to, built-in 2 diržo skyles .

4.Built-in NATO Geležinkelių ir Šalto Batų.Ji gali būti įdiegta su nato rankena, NATO priedai, mikrofonas, flash, SSD kalno, ebs.Be to, built-in hex raktu ir magnetinio dizainas yra paruoštas naudoti.

5. Kelių Apsaugos Dizainas: Jis yra tvirtai pritvirtinti prie fotoaparato su 1/4" varžtų ant viršaus ir 2 varžtus apačioje, siekiant išvengti nukrypimų, ir apačioje yra kvadrato gumos padas, siekiant išvengti įbrėžimų, saugus fotografavimo Patirtis.

6. NATO Rankena : NATO rankena yra sumontuota ant narvo per NATO geležinkelių, rankena galima reguliuoti priekyje ir gale, sukurta siekiant suteikti patogi rankena.rankena built-2 šalčio batų ir arri rasti skylę, leidžia įdiegti Mikrofonas, flash ir kt.

7. T5 SSD Mount : Tai fiksuoto ant narvo per šalta batų taisyti T5 VSD ir apsaugoti USB-C kabelio.Šis laikiklis ateina su nuimamais šalto batų, todėl jūs galite įdiegti VSD dėl šalto batų kalno, arba pašalinti šalto batų, galite naudoti 1/4" varžtų įdiegti laikiklis.

Compability:

Už Blackmagic Design Kišenėje Kino Kamera 6K Pro

Gaminio Matmenys: 195 x 98.5 x 143mm

Grynasis Svoris: 614g±5g

Medžiagos: Aliuminio Lydinys

Rinkinį Sudaro:

1 x Narve

1 x NATO Rankena

1 x NATO Geležinkelių

1 x T5 SSD Mount

3x 1/4" Varžtų

2 x Hex Raktu

Žymos: yunbao, centrinis skaidrių, medienos gh5 narve, pedalas plokštė bpd, hulajnoga, hd ssd, bmpcc įrenginys, bmpcc 4k, vaizdo kamera, bmpcc

Panašūs produktai