Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Molle Raktų Pakabukas Taktinis Key Chain Pirštinės Kablys Alpinizmo Virvės Diržo Sagtis Swivel Daugiafunkcinis Patvarus Užsegimas

€3.20 €2.49
  • Tipas: Kišenė, Multi Įrankiai
  • Svoris: 0.08 kg
  • dydis: S, 12 x2. 5 cm
  • Prekės Pavadinimas: Balight
  • Medžiaga: Nailonas
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Taktinis Key Chain Pirštinės Kablys Alpinizmo Virvės Diržo Sagtis Swivel BuckleMaterial: Nailonas

Dydis: 12 x2. 5 cm

Svoris: 0.08 kg

1. Šios aliuminio užsegimas kabliukais, skirtos kuprinės, raktų žiedai, grandinės, lynai, vandens buteliai, šuo, pėsčiųjų, kempingas, žygiai, žvejyba, augintiniai, vidaus/lauko įranga ir įrenginiai.

2. Spalva Calibina klipai yra pagaminti iš aliuminio, sidabro ir plieno.Pavasario tipo uždarymo vartai atsidaro ir užsidaro sklandžiai.Spalvos per oksidacijos procesas, todėl sunku spalvą/rūdžių, išskyrus įbrėžimų.

3, Kompaktiškas, funkcionalus dizainas, galima naudoti su viena ranka.Sklendę, užrakina duris į kelią objektų pabėgti.

Ne tinka laipioti, tai lengva apkabos, į vieną pusę elementą ir prie kito galo.Jis gali būti naudojamas su užtrauktukais, nešiojamieji kompiuteriai, krepšiai, bagažo žodžius ir kabantys augalai.

4. Daug lauke patyrusiems žygeiviams, keliautojams ir park rangers".Daugiafunkcinis užsegimas, galite naudoti, norėdami prisijungti ir atlikti klavišus, vandens buteliai, stovyklavimo įranga, ir pakabinti žibintai ir žibintai.Labai patvarus ir idealiai tinka pėsčiųjų, kempingas, ir net baidarės.

5. Patalpų paskirtis yra: Naudoti šias kabinti elektros įrankiais, stovyklavimo reikmenys ir telšių shader taip pat automobilių įrankiai ir reikmenys.Jis taip pat idealiai tinka kabantys žibintai, vazoninių augalų, garažas, įrankiai, sandėliavimo konteineriai.

Žymos: įtaisą "keychain", daugiafunkcinis, "keychain" multitool, diržo sagtis kablys, multi įrankis, raktai, taktinis įtaisą, žuvų pasukami, multitool, batmam raktų pakabukas, mainų sritį, didelis daugiafunkcinis

Panašūs produktai