Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Ausinių Sieninis laikiklis Laikiklis Laikiklis Pakaba Saugojimo Stovėti PS5 Šeimininko Rankų Parama "Playstation" Konsolės Žaidimą Priedai

€2.97 €1.67
  • Su USB: no
  • Prekės Pavadinimas: Rondaful
  • Suderinamos Prekės/Modelis: PlayStation 5
  • Parama: Drop Laivyba/ Didmeninės
  • Modelio Numeris: Ausinių Holde
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Savybės:

1. Sukurta IMPULSO 3D Ausinės: Tai yra žaidimų ausinių pakaba, kurie gali būti montuojamas ant žaidimų konsolė, ir jis yra sukurtas IMPULSO 3D laisvų Rankų įranga ir PS5 konsolę.Nėra jokių varžtų, jokių lipnia juosta.

2. Lengvas Montavimas: Sustabdyti, sunaikinti savo sienos, jei naudoti mūsų ausines savininkas, jums nereikia gręžti skylę, arba klijuoti lipnia juosta ant sienos ir laukti 24 valandų, tik pridėti silikono gumos pagalvėlės su kabykla, ir įdėti pakaba ant savo konsolės, tada jums vieta jūsų valdytojai iš karto.

3. Kilnojamasis Valdytojas Organizatorius: Mūsų ausines turėtojui bus perkelti su savo konsolės, ir jūs neturite nerimauti apie tai, kaip pašalinti valdytojas laikiklis iš sienos.

4. Sutaupyti Vietos: duomenų valdytojo pakaba gali turėti ausines puikiai, kad jūsų laisvų rankų įrangos ir žaidimo valdikliai, organizuotas, ir taip sutaupyti vietos savo žaidimų stotis.

5. Aukščiausios kokybės Medžiagos: duomenų valdytojo pakaba yra pagaminti iš lengvos, tačiau tvirtos ABS medžiaga, matomas didelis ilgaamžiškumas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Ausinių & Valdytojas, Savininkas

Suderinamumas: PS5 valdytojas & ausinių

Medžiaga: ABS

Spalva: Juoda

Pakavimo Sąrašas:

2*Ausinių Turėtojas

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Žymos: prie sienos tvirtinamas pir, prie sienos tvirtinamas padėklas pet, 3d sienų lipduko ps5, konsolė ps4, valdytojas sienos stovas ps5, ventiliatorius ps4, ventiliatorius ps5, prie sienos tvirtinamas kablys 5, ps5 parama, prie sienos tvirtinamas ip68

Panašūs produktai