Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

10vnt Balta Poli Bubble Mailer Vokai, Maišeliai, Savaime Sandarinimo Kamšalu Laivybos Dovanos Vandeniui Pakuotės Pašto Pašto Verslo

€3.92 €3.10
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Poli Bubble Mailer Vokai, Maišeliai, Savaime Antspaudas Kamšalu Sunkiųjų Laivybos Dovana Vandeniui Sandarinimo Atsparus Smūgiams Vokai Prekės Aprašymas:

Spalva:kaip nuotraukoje parodė.

Medžiaga: Nauja medžiaga PE + Pearl filmas

Pakuotė: 10vnt x Bubble Mailer Krepšiai

Žanras: 【ASPEKTĄ】, Kad paminkštinti vokai, su poli.Burbulas vokai jaustis malonu liesti ir yra puikus ženklinimo ir spaudą.

【Ekonomiškas BURBULAS SIUNTĖJUS】 kamšalu vokai yra lengvas ir atsparus vandeniui.Mažiau laivybos išlaidos jūsų verslo ir apsaugoti savo produktus, dėl lietaus ar sniego dieną.

【SAVARANKIŠKAI UŽANTSPAUDUOTI VOKAI】 klijuojama ant karto-per atvartu yra pakankamai stiprus, ir eina iki pabaigos.Nereikia armavimo juosta ir ji neleidžia irti, nebent jūs ašara jį.

【PAGALVĖLĖ SIUNTĖJUS】 Tai yra Žalsvai vokas vokai su pamušalu 80gsm burbulas.Išplėtimo pakanka pašto mažų ir daiktų, kad reikia apsaugos.Išlaikyti savo produktų saugos ir padaryti savo klientų nr. skundą.

【PAŠTO STUFF】 vokai stiprus ir galite paštu mažas trapių daiktų, lipsense, vizitinės kortelės ir kt.Kokybės vokas bus surengti juos laivybos gerai.

Žymos: 10 laivybos krepšiai, pašto burbulas paketas, oem poli siuntėjus, krepšys paštas, smulkiojo verslo pakavimo reikmenys, smulkiojo verslo produktus, post office pakuotė, mažas paminkštinti vokai urmu, skaitmenų skalėje, burbulas paminkštinti vokai, pašto

Panašūs produktai