Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Drabužių Etiketės, Siuvimo, Projektavimo size25mm x 25mm, Logotipo, Prekės ženklo Žymas, Rankų darbo Elementai, Skalbti, Pavadinimas, ekologiškos Medvilnės (MD5132)

€8.88 €7.55
  • Funkcija: Eco-Friendly, Galima skalbti
  • Prekės Pavadinimas: ETERNALQUN
  • Naudoti: Garment, Batai, Krepšiai
  • Etiketės Tipą: Pagrindinis Lables
  • Tipas Didmeninės: Taip(>50 Vnt.)
  • Modelio Numeris: MD
  • Produkto Tipas: Drabužių Etiketės
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Medžiaga
  • Technics: SPAUSDINTI

Nauja

- +

♥ Užsakymą Medvilnės Juostelę, Etiketės ♥

Bendras dydis etiketėje pagrindinėje nuotraukoje: 25mm x (25mm + 20mm)

Iš viso dydžio etiketė = Medvilnės juostos plotis x (projekto dydis + siuvimo dydis)

- Minimalus užsakymo kiekis-50 vienetų.Jūs galite pamatyti kitiems kiekis funkcijos puslapyje.Jei jums reikia kitų kiekiai, prašome susisiekti su manimi...

- Tai yra mūsų organinės medvilnės etiketės,Mes jas spausdinti su 100% ekologiškos medvilnės, todėl jie yra saugūs naudoti vaikams prekes, ir labai minkštas.Jie yra mašina galima skalbti, dryable, ir gali būti išlyginti; spausdinimo nebus išnyks ir etiketės, truks metus.

​​

- Visiškai su jūsų logotipu, tekstu, brūkšninis kodas ir skalbinių priežiūros simbolius.Etiketės ateina pūko.Naudoti etiketes, tiesiog sumažinti etiketė ne pjovimo linijos.Sulenkite etiketės pusę ir siūti jį į siūlę jūsų drabužis.

- Atsiųskite man savo grafinis per Ervera.lt pranešimus ar el. laiškus, kad jis į mane .Jei neturite grafikos, bet norėčiau, kad naudoti vieną iš mūsų, iš mūsų daug kitų aukcionai, ar norėtų mus tiesiog atspausdinti tekstą į tam tikrą šriftą, leiskite man žinoti, detales pažymi langelį.Mes gali spausdinti ant abiejų pusių tokias etiketes, jei jums patinka; nėra jokių papildomų išlaidų.

- Numatytasis grafinis yra tai, ką matote nuotraukose,Jei jūs ieškote paprasto teksto užsakymą priežiūros žymas, Prašome susisiekti su mumis urmu užsakymus.

- Atkreipkite dėmesį, kad kainos etiketė priklauso nuo dydžio, jei dydžio jums reikia, tai ne tas pats, kaip pavyzdžių, ką matote, prašome susisiekti su manimi dėl naujos citata.Muitai yra surinkti savo šalį ir apmoka pirkėjas.Prašome patikrinti, ar tarifinės informacijos prieš perkant.

Žymos: supintas drabužių tegus, prekės drabužis, dbrand drabužių tegus, abrand drabužių tegus, prekės ženklo drabužių drabužiai, prekės ženklo sporto drabužis, "zara" drabužių tegus, garsaus prekės ženklo drabužių, kūrybos drabužių tegus, prekės ženklo drabužių juoda

Panašūs produktai