Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

FORSEVEN Rankų darbo Gėlių plaukų vynuogių nuotaka plaukų Šukos Moterų šukuosena Vestuvių Lankelis Lankelis Prabanga Plaukų Aksesuaras Šukuosena JL

€10.39 €7.48
  • Prekės Pavadinimas: FORSEVEN
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Formos\modelis: AUGALŲ
  • Tipas: Plaukų Šukos
  • Lytis: Moteris
  • Metalų Tipas: Cinko Lydinys
  • Stilius: MADINGA
  • Medžiaga: Metalo
  • Modelio Numeris: 51202

Nauja

- +

FORSEVEN Rankų darbo Gėlių plaukų vynuogių nuotaka plaukų Šukos Moterų šukuosena Vestuvių Lankelis Lankelis Prabanga Plaukų Aksesuaras Šukuosena JL Aprašymas

Aprašymas:

1. Puikus plaukų aksesuaras vestuvėms, šokius, vakarėlius ar kitomis ypatingomis progomis.

2. Tinka bet kokia plaukų spalva, tinka šalims ir vestuvėms.

3. Gražių lapų pearl kalnų krištolas plaukų juostos, galvos apdangalai priedai gali padaryti jus labiau žavi bet kokiai progai.

4. Puikus vestuvių nuotakos galvos apdangalai kostiumas gali ne tik, kad jūs daugiau spalvinga.

5. Tinka įvairiomis progomis---tai fantastinis plaukų aksesuaras labai tinka vestuvėms, šokių šalys, šalys, kostiumai, vaidmenų, fotografija rekvizitai arba bet kokiai progai norite būti labiau žavi.

6. Galvos apdangalas-būtinas aksesuaras nuotakos gyvenimą.

7. Perlų ir kristalų rankų darbo širdį sagtis, daugybė strazdų įvairių dydžių, suvynioti rankų darbo vario viela, glaudžiai susijusi, pilnas sluoksniavimasis.

Specifikacija:

Tipas: Twisted gėlių šukos šukuosena

Medžiaga: Aliuminio/Perlas/Kalnų Krištolas

Lytis: nuotaka/moteris/mergaitė

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Hairband dydis: 32*5.5 cm

Auskarai dydis: 7cm

Svoris: 36g

Stilius: mados

Proga: Atidarymo Ceremonija/Jubiliejų/Apdovanojimų Ceremonija/Festivalis/Trade Fair/Vestuvės

Dovana: nuotaka/bridalmaid/Kalėdų dovana/naujieji Metai

Pastaba:

1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti klaida 1-3 cm.Dėkojame už jūsų supratimą.

2. Dėl skirtingų monitorių ir apšvietimas, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Dėkojame už jūsų supratimą.

Pakuotė 1* Susukti gėlių šukos šukuosena

Laivybos galime Remti Drop-Pristatymas į Pasaulio(neįtraukti karo zonose).Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Pristatymo laikas priklauso nuo Krovinio Vežėjas, Muitinės ir Po Išsiuntimo, paskirties ir kitų veiksnių.Dauguma pakuočių galėtų būti gautas, 15-50 darbo dienų.Pirkėjo Apsaugos, Jei turite kokių nors problemų su užsakymu,kviečiame susisiekti su mumis ,mes labai džiaugiamės, kad tarnauti kiekvienam klientui; Visa Grąžinamoji išmoka, jei jums nereikia gauti savo užsakymą per pardavėjo garantijos pristatymo laikas; Visiškai arba iš Dalies Grąžinimo , jei prekės nėra aprašyta,bet, prašome susisiekti su mumis pirmiausia,Prašome padaryti ne Savavališkai palikti blogų atsiliepimų ir atidarykite ginčų.Ginčas nėra geriausias sprendimas, bet problema,geriausias būdas yra susisiekti su mumis vienu metu, mes patikrinti, kas nutiko, ir ne jums geriausią sprendimą; Jūs sutinkate su visomis aukščiau išvardytų politikos po užsakymo dėl Ervera.lt!Atsiliepimus, Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su Penkių žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi.kitame savo ilis,prašome susisiekti su mumis,mes galime siųsti graži dovana ar Kuponą, jums, Taip ir Man,jūs galite gauti daugiau Nuolaidų ir skatinimo ; Jei esate nepatenkinti su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų, mes išspręsti problemą iš karto, ačiū!Susisiekti su MUMIS, Prašome mums Pranešimą nuo 8:30.iki 18:00 val. (GMT+8), pirmadienio iki šeštadienio .Jei turite kokių nors klausimų, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę jums padėti.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną (išskyrus valstybines šventes Kinijoje).Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes (pridedama sekmadieniais).

Žymos: gėlių kietas, nėrimo kietas, plaukų vynuogių vestuvių, plaukų šukuosena, kinijos plaukų papuošalai, gėlių tiara, gėlių hairband, cs plaukų šukos, vestuviniai kaspinai kaktos, gėlių mergaitė lankelis

Panašūs produktai