Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

GLOOF 2vnt neslidus Suspaudimo Alkūnės Mova,Rankos Dilbio Paramos Petnešomis Alkūnės Skausmo Gydymo Teniso, Krepšinio, Dviračių Golf

€8.54 €4.87
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: A01587
  • Amžius: Suaugusiųjų
  • Dropshipping: Taip

Nauja

- +

Pakuotė : 2 vnt=1pair * Alkūnės Įtvaras Rankovėmis

Medžiaga : nailonas, spandex, silikono

Dydžių Lentelė :

V - į Viršų Plotis: 11cm /4.3 colio; Dugno Plotis: 9cm /3,5 colio įstrižainės; Ilgis: 22cm /8.7 colių.

L - Plotis Viršuje: 12cm /4.7 colių; Dugno Plotis: 10cm /3.9 colių; Ilgis: 22cm /8.7 colių.

XL - Plotis Viršuje: 13cm /5inch; Dugno Plotis:11cm /4.3 colio; Ilgis: 22cm /8.7 colių.

Apie gaminį :

1.Funkcijos: Taikyti net spaudimą per savo alkūnės sąnarių, sumažinti raumenų patinimas ir palengvinti skausmą ir diskomfortą.Sukurta artritas, alkūnės sausgyslių, teniso alkūnė, golfas, tai alkūnės ar bendrosios alkūnės skausmas.

2.Elastinga ir Dėvėti įrodymas: Elastingumą, užtikrina geresnę paramos, paguodos ir pagalbos, nekeliant pavojaus savo mobilumą.Pagamintas iš nailono +spandex medžiaga, dėvėti, atsparus ir kvėpuojantis.Jie gali išlaikyti šilumą, mažina sustingimą, raumenų ir sąnarių, siekiant apsaugoti jūsų alkūnės nuo sužalojimų per ilgą laiką naudoti.

3.Anti-slydimo Dizainas: Priima anti-slip silikono dizainas.Anti-slydimo dizainas garantuoja ir jos sandarumas nebus, kad raumenys jaučiasi stora nepatogiai.

4.Paskirtis: Puikiai tinka teniso, golfo, tinklinio, krepšinio, futbolo, beisbolo, Cross Fit, sunkiosios atletikos ir daug kitų sporto veiklos.Glaudinimo rankovėmis mažina sąnarių ir raumenų skausmą, hastening raumens atsigavimą.

5.Lengva nešioti, minkštas, su gera lankstumo daugelyje sporto rūšių.Rankovės paramą tinka Kairėje arba dešinėje pusėje ir yra unisex.Trijų dydžių: M/L/XL

Žymos: yz85 kolektoriaus vamzdis

Panašūs produktai