Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Plastikiniai Panel Mount, su Reguliuojama Siurbimo Bazės Stovėti YAESU FT-7800 FT-7900 FT-100D 100DR FT7800 FT7900 Automobilį Judriojo Radijo ryšio

€6.76 €6.22
  • Išėjimo Įtampa: Nėra
  • Output Type: Nėra
  • Jungtis: Desktop
  • Naudojimas: Perjungimo

Nauja

- +

Pranešimas: parama 2 stilius: tik 1pcs panel mount (be siurbimo bazė) arba 1 set panel mount su siurbimo bazė (Neprivaloma) 1, 1pcs panel mount (be siurbimo bazė) 2: 1 komplektas panel mount su siurbimo bazės Prekės Savybės: 1. Pagamintas iš aukštos kokybės ABS, patvarus ir tvirtas naudoti. 2. Tinka YAESU FT7800 FT7900 FT-100D 100DR 3. Gali pasukti ir reguliuoti, patogus naudoti. 4. Adsorbcijos pagal siurbimo diską, nereikia jokių įrankių. 5. Lengvai patalpinti savo ekrano maksimalų komfortą.Lengvas montavimas ir užtikrina sklandų pratęsimo.Specifikacija: Elemento Tipas: Skydelio Laikiklis Medžiaga: ABS Spalva: Juodas Dydis: Apytiksl. 14cm * 3.8 cm / 5.5 * 1.5 Laivybos Laikas Patarimai:

Visas paketas siunčiamas E-pakelis arba POSTNL Registruota pašto laivas metodas.su sekimo numerį galite sekti paketo statu.tai yra saugumo saugaus krovinių.Laivybos laikas yra apie 15--45 dienų.Todėl įvairių šalių politikos krypčių ir oro sąlygų ir kitų priežasčių.siunčiami į skirtingas šalis ,laivybos laikas bus skirtingas.Turi klausimų.prašome nedvejodami susisiekite su manimi per ali pranešimą.ačiū!

Atsiliepimai:

Palikti neigiamų atsiliepimų yra negali išspręsti problemos.Yra daug daugiau teigiamų būdų etapas, tai apie gerus bendravimo Prašome išsiųsti pranešimą su mumis per Ervera.lt.mes pasistengsime mums geriausia spręsti jūsų problemą.ačiū!

Apie Mokesčius:

Mes stengiamės, kad paslauga jums.Nes custom taisyklės skiriasi kiekvienoje šalyje, muitų ir akcizo mokesčiai yra ne mūsų atsakomybė, ir mes ne kompetentingi atsakyti į klausimus šia tema.Prašome tyrimų savo šalies tarifai ir importo akcizų prieš perkant..

Darbo HYT TK-310 TC-320

Žymos: dmr gps radio, 2 din stereo imtuvas, fpv stebėti, radijo viršūnę, yaesu ft 7900 kabelis, dmr, ft 8900, yaesu, radijo yaesu, kabelis, mikrofonas yaesu

Panašūs produktai