Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Daug Kūrybinių Viskio Stiklas Su Švino Vaivorykštė Gintaro Juoda Skaidri Spalva Vandens Gėrimo Akinius, Taurė Degtinės, Baras, Virtuvė

€9.02 €7.03
  • Drinkware Tipas: Stiklas
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

🍹【, Aukščiausios Kokybės, Unikalios Stiklo】Puikiai tarnauja scotch, viskio ar mišrių gėrimų.Naudoti geriant Vieno Salyklo, Tenesio valstijoje, Rugiai, Brendžio, Alaus, Degtinės, Senamadiškas Kokteiliai, Džinas ir Tonikas ar bet koks alkoholinis jums patinka, arba net, kaip madingas būdas tarnauti vandens ar sulčių į savo pietų stalo

◕‿◕【 Rankų darbo Atsargiai】Rankų darbo pūsto švino krištolo lowball akinius.Sparkle gražiai šviesą!Išskirtinę vertę, ir puiki dovana bet kokia proga.Puikus dovanos Vyrams ar Moterims, Gimtadienius, Motinos ar tėvo Diena, Sužadėtuvių, Vestuvių, Jubiliejų, Krikštynų ar Kalėdos.

🍹【 Aukščiausios Kokybės】Suprojektuoti su storu sunkiųjų bazinių ir gražus rankų jaustis, tu gali jaustis kokybės ranka.Šio viskio stiklo gali turėti 9 oz viskio, ledo kamuolius, ledo kubeliai ar viskio akmenys.

◕‿◕【 Sustiprina Skonio Patirtį】Šie škotiški akiniai turi storas bazės, gražiai pastatytas anti-arkliukas, pašalinis įrodymas, išlaikyti originalų skonį, unikalaus geriamojo patirties.

🍹【Puikus Pristatyti】Šių mados viskio stiklą galima plauti indaplovėje.

Mes specializuojamės gaminant ir parduodant aukštos kokybės prekių.Nereikia laukti, Pasirinkdami mus, jūs verti geriausio! 【Aukščiausios kokybės Medžiagos】Pagamintas iš švino nemokamai ranka pūstinis krištolo, su storu stabilaus pagrindo, saugus naudoti ir blizga išvaizdą. 【Rankų darbo Amatų】Kiekvienas viskio stiklas buvo pagamintas rankiniu būdu su 1600 laipsnį kalimo, visi mes norime būti geriausi viskio stiklas jums. 【Gražus Eksterjeras】Aišku, blizga krištolo ir stiklo, elegantiškas spalvų su specialaus dizaino, labiausiai patrauklus viskio stiklas jūs kada nors naudojamas. 【Spalva】Šio viskio stiklas yra 4 skirtingų spalvų pasirinkti, skaidrus,vaivorykštės spalvos, gintaro ir smokey pilka, daugiau galimybių rinktis jums.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

1.Dėl rankos priemonė, dydis gali turėti 1-2cm paklaida.

2.Dėl skirtingų monitorių ir vaizdo kamera, apšvietimas gali sukelti nežymūs spalvų skirtumai, daugiausia natūra visų spalvų.

3.Dėl ilgų pristatymas, pakuotės gali pakenkti kelyje(Labai mažai tikėtina), jei paketas žalą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, pirmiausia prieš palikti atsiliepimus.Ačiū už jūsų supratimą.

4.Jei jūs dar ne turiu savo sklypo tačiau pristatymo terminas artėja, kreipkitės į mus išplėsti pristatymo datos, ačiū.

Žymos: sunglass, posa mokyklos, silicio viskio stiklo, cibi viskio stiklo, 2 stikliniai puodeliai, taurės stiklinės, katė lūšis, absolut vodka, stiklo viskio, kraštai vaivorykštė akiniai

Panašūs produktai