Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

20oz Sublimacija Ruošiniai Tiesiai Taurės Švyti Tamsoje Liesas Masažuoklis Vandens Butelis su uždaru Dangčiu ir Šiaudų Šilumos Spaudos

€135.31 €125.84
  • Modelio Numeris: SUB-XGSH-20OZW-GITD-25PC
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Drinkware Tipas: Vandens Butelių
  • Lauko Veikla: KELIONĖ
  • Formos: Su Dangteliu
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno

Nauja

- +

Techniniai duomenys:

Medžiaga: 304 Nerūdijančio Plieno

Talpa: 20oz / 600ml

Aukštis(įskaitant dangčio): 21cm (8.3") aukštis

Apatinis Skersmuo: 7.1 cm (2.8")

Šilumos Metodas: 190℃ (374℉) & 120secs už Puodelis šilumos spaudos mašinos ; 180~200℃ (356~392℉) & 5~10mins 3D Dulkių Šilumos Presai ar Sublimacijos Krosnelė

Spalva: Balta su Juoda, Balta su Mėlyna

Pakuotė: 25pcs /dėžutėje (Baltos spalvos dėžutę kiekvienam masažuoklis)

Pakuotės Dydis:42 x 42 x 28cm (16,5" x 16,5" x 11") / carton

Bruto Svoris: 10kgs (22lbs) / carton

Pastabos:

1) Kai masažuoklis buvo visiškai išspausdintas su nuotraukomis,, jis nebus pakeisti spalvą tamsoje.

2) naudokite Sublimacijos inkand sublimacijos popieriaus spausdinti savo nuotraukas, kad jūsų įvaizdis gali būti perkeltas dėl taurės.

Komplektą Sudaro:

1 x 304 Nerūdijančio Plieno Masažuoklis

1 x Plastikinis Šiaudų

1 x ABS Dangtis

Savybės:

TINKA "PASIDARYK pats" DIZAINAS: Unikalus tuščią liesas masažuoklis urmu.Jūs galite padaryti asmeninį dizainą pagal savo pageidavimus arba asmuo, kurį pasirinkti, duoti dovanas.Lieknas kūno masažuoklis dizainas labai tinka lipdukai ir logotipai.Be to,jūs galite purkšti savo mėgstamą dažai ant paviršiaus.Tai labai tinka kaip dovana pamergės,bakalauro šalims ir gimtadienio.

DVIGUBOS SIENELĖS VAKUUMINĖS IZOLIACIJOS TECHNOLOGIJA: dvigubomis sienelėmis liesas masažuoklis urmu suteikia gerą galimybę izoliacija užtikrinti, kad masažuoklis saugo jūsų on-the-go gėrimai hot 12+ valandų ar šalta 24+ valandas.

18/8 NERŪDIJANČIO PLIENO LIESAS MASAŽUOKLIS URMU:Tai 20oz liesas masažuoklis urmu yra pagamintas iš aukštos kokybės 304 Maisto kokybės Nerūdijančio Plieno, pasigirti anti-rust,švino nemokamai nerūdijančio plieno ir lengva plauti leidžia multi-sezonas naudoti!

BPA FREE DANGTIS: eco-draugiškas dangtelis yra visiškai BPA free; silicio dioksido tarpiklis tarpikliai pasiekti maksimalų išsiliejimas įrodymo galimybę.Splash proof slankiojantį dangtelį, šiaudų draugiškas.

PROGRAMOS: tuščias liesas masažuoklis urmu yra labai puikus jūsų kasdien važinėti, taip pat tarnyba, paplūdimys, baseinas, lauko sporto renginių, bagazines dangtis šalys, ir kempingų.Be to, tai yra geras pasirinkimas dovana.

TALPA: 15oz, 20oz, 30oz arba tinkinti.

Pritaikymas Funkcijos:

Paviršiaus Apdaila: matinio nerūdijančio plieno, dažymas purkštuvu, milteliai, lakas, UV lakas, vandens perdavimo spausdinimo, dujų perdavimo spausdinimo, ir pan.

Logotipas: mes galime pritaikyti savo prekės ženklo logotipą.silkscreen spausdinti, lazeriu graviruotas, įspausti logotipas, šilumos perdavimo spausdinimo, 4D spausdinti, sublimacija perdavimas ir kt.

Pakuotės, dėžutės: kiaušinių dėžė, baltas langas, custom color box, cilindrų lauke, ekranas lauke, ir kt.

Žymos: stebuklas vandens butelių, kavos puodelis, bottl, balto plastiko vandens butelių, kolbą vandens, moliūgas vandens, sublim, turėkite butelį, mano bottl, puodelis iš nerūdijančio plieno

Panašūs produktai