Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Pica Cutter Dviratis Dviračio Formos Picos Pjaustymo Peilis Nerūdijančio Plieno Virtuvės Pyragas Įrankiai Picos Žirklės Kepimo Priedai

€4.44 €2.66
  • Funkcija: Eco-Friendly, Įžuvinti
  • Prekės Pavadinimas: Hokerbat
  • Modelio Numeris: pica cutter
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Sertifikavimo: CE / ES, CIQ
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pica Įrankiai Tipas: Picos Žirklės & Ratų

Nauja

- +

Dydis: 18,5*12cm

Spalvos: raudona, balta, mėlyna, geltona

Svoris: 74.5 g

Medžiaga: ABS, nerūdijančio plieno

🍕【Sveikas, Lengvas ir Patvarus】, Kad priekiniai ir galiniai ratai yra pagaminti iš 100% maisto saugus 430 nerūdijančio plieno, kuris yra kokybiškos, nekenksmingos sveikatai, aštrus, patvarus ir non-stick danga.

🍕[Saugu ir lengva naudoti] Palaikykite dviračių stovo ir supjaustyti pica.Įmonė ir stabili grip garantijos sauga naudojimo metu.Suderinama su pica, blynus, pyragus ir bandeles.

🍕【Lengva valyti】Tiesiog plauti šiltu vandeniu ir muilu, jūs galite lengvai švaraus paviršiaus non-stick danga reguliariai, siekiant užkirsti kelią bakterijų augimą.

🍕[Dekoratyvinis] Ačiū mažosios plastikos dviračių stovo, picos roletai gali stovėti vertikaliai-ypatinga išvaizda spalvinga tešlos cutter yra labai įdomus visai šeimai.

🍕[Įdomus dizainas ir puiki dovana], dviračių pica cutter yra įdomus ir šiuolaikiškas, ir tinka kaip papuošalas, kai jo nenaudojate.Puiki dovana picos mėgėjams, dviratininkams ir kt.Tai yra puikus vaikų gimtadienio ir pica šalių.Su sąlyga, stendas yra labai lengva, jei norite peržiūrėti ir išsaugoti.

Pakavimo sąrašas

Pakavimo sąrašas:

Pica Cutter *1

Žymos: xs mini menstruacijų puodeliai

Panašūs produktai