Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Žiurkės Metai Bį 16 spalvų bulvių košė china akių šešėliai super-gaisro pearl šviesos vandeniui vienaragis vokietijos nišą, akių šešėlių diskas

€3.89
  • Kilmės: KN(Kilmės), Kinija
  • Modelis: F-105
  • Prekės Pavadinimas: PRALEISTI GROŽIS
  • Vienetų skaičius: Vienas Vienetas
  • Specialios paskirties kosmetikos: ne

Nauja

- +

■Prieš perkant iškyla klausimų,jums gali ateiti pasikonsultuoti,mes bus dvasią klientas pirmą patikimumą tikslas atsakyti į jums kūdikis visus klausimus,įskaitant ir kūdikių kokybės,efektyvumo ir pan.;

■ Mūsų lobiai visi, kurių imtasi natūra, ir mes bandėme viską atstatyti tiesą. Tačiau dėl to, kad įtaką daro daug veiksnių, tokių kaip oro sąlygų ir poveikio, vaizdas ekrane turi įtakos veiksnius, tokius kaip programinė įranga ir langas, ir ten gali būti nežymūs spalvų skirtumai, kurie yra ne kokybės problema.

1) Mūsų parduotuvėje palaiko 1 vnt plaukų, galite maišyti partiją!

2) Po pardavimo problemą: didmeninė pelnas yra labai mažas ir negali atlikti po pardavimo. Jei kūdikis yra nepatenkinti ar kelių yra pažeistas, jis gali priimti, pakeisti, bet jis nesutinka grąžinti arba nuolaidos. Krovinių generuoja išlaidas padengia pirkėjas! Pardavėjai neturi krovininio!

3)pristatymo adresas ir gavėjo vardą,telefono pateikite išsamią informaciją,ypač telefonu,įsitikinkite, kad srauto! Prekių išdavimo eiti po to,kai dėl pirkėjo pakeitimo priežastis adresą, tranzito ar prekių grąžinami. Kurti krovinių pirkėjai savarankiškai lokys,!

4)laikas, gavimo,turi Pasiuntinių dabartinė padėtis pagal inventorių, prekes! Kaip trūksta,įsitikinkite, kad tuo metu, kreipkitės į mus! Nėra gavusi veikia papasakojo, ką gavo,po gavimo problema gavėjas savo lokys,! (Apsaugos ženklas,ne aš pasirašyti grafas ženklas)

5) Greitis problema: didelis prekės gali būti siunčiami logistika. Logistika iš esmės per savaitę arba tiek, apie greitį problema, bet taip pat buvo įkyrus mus, tokius reikia kuo skubiau produktų, arba neturi kantrybės ir kitos dalys pro būkite atsargūs, kartais oras, turės įtakos greitis express, nereikia persekioti klausti, kai mes gali atvykti, mes galime padėti jums išreikšti, tačiau mes taip pat negalime kontroliuoti express! Nereikia pyktis mus, nes greitis veža ir požiūris atskirų kurjeriai!

6) nepripažįsta mažai balų: gerbiamieji, jei turite kokių nors klausimų, žiūri į pateiktus klausimus, jums gali tiesiogiai konsultuotis! Mūsų parduotuvėje nepriima: dovanos nėra, express pristatymas yra lėtas, požiūris, greitas pristatymas darbuotojai, tai nėra gerai, ir viskas yra ne tokia galinga, kaip tikėtasi. Gaminiai yra suskirstyti į kelią, bet jums nereikia spręsti šias problemas, todėl žemos natos.

7) Nes yra fizinis parduotuves, norėdami parduoti prekes, nereikia atmesti reiškinys trūkumas po užsakymo prekės, mes griežtai pagal pro užsakymo pristatymas, jei yra trūkumas, paskambins, pirkėjo!

8) Apie produktus ir nuotraukas natūra, tačiau jis neatmeta, spalvų skirtumas dėl skirtingų monitorių! Tikiuosi, kad po to kiekvienas gali bendradarbiauti laimingai, kurti kartu ir iš anksto kartu.

【Skubus pristatymas】:numatytasis plaukų jokios prasmės!

Logistika: pasirinkti ar mes padėsime jums su atsitiktinių pristatymo!

■Mes branginame kiekvieną aukštą įvertinimą,jei jums gauti dalykų, po to, manau, kad yra koks nors nepasitenkinimas,prašome greitai susisiekti su savo klientų aptarnavimo wangwang,tikrai suteiks jums tinkamą sprendimą. Prašome į jums išspręsti problemą, ir tada padaryti vertinimo Oi,nereikia susisiekti su parduotuvės atveju,nusikalstamai suteikti peržiūrėti ar blogas peržiūros. Ji yra kenksminga blogas peržiūros, mes bus skundų, galų gale,supraskite......

■Mes laikomės geros kokybės,prieinamą kainą,greitas aptarnavimas,ir tiesa išraiška-sąžiningumas ir abipusės naudos skelbti, tegul kiekvienas apsipirkti čia žmonės gali gauti--nuoširdų atsakymą.

■ Kai pirkėjas gauna paketą, prašome patikrinti rinkinys rinkinį į veidą (priešais darbuotojai) ir atidaryti paketo, kurį norite apžiūrėti turinys patvirtinti, kad prekės gausite atitikti aprašymas, nuotraukos, specifikacijos ir prekių kiekis įsigijote ir žala nėra, prieš pasirašydamas savo paketą. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis elgtis su jais laiku! ! ! Jei jums patikrinti ir pasirašyti, kad jis be leidimo, mes negali būti atsakinga už bet kokių problemų! Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.

Kokybės klausimai: atidžiai patikrinkite gavęs prekes, jei jums rasti rimta kokybės problema, nurodykite tinkamą nuotraukos, ir per tris dienas išsiųsti;

■ Vertinimas: Jei esate patenkinta savo produktus ir paslaugas, prašome imtis laiko, kad vertinimo tvarka po to, kai prekės yra parduodamos. Mes negali augti be jūsų paramos. Su jūsų pagalba, aš padaryti geriau.

■Apie odos priežiūros produktų veiksmingumo ir Alergijos problemų,manau, kad jums Pro pat labai aišku,daug priklauso nuo asmens...... Kiekvieno žmogaus oda yra skirtinga,net jei ji yra riebi,taip pat dėl absorbcijos/orai/aplinka/metodus objektyvių veiksnių, tokių kaip sukelti skirtingus rezultatus.

Žymos: eyeshadow palett, bauda akių šešėliai pigmentas, bazooka filtras, eyeshadow rinkinys, gong guan, beuty moterims, eyeshadow, kinija makiažas, Eyeshadow Milteliai, Akių Šešėliai

Panašūs produktai