Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Spalvos Stačiakampis, Siuvinėjimo Audinys Pleistras Džinsinio audinio Lopo Drabužius Alkūnė Kelnes Kelio Pleistras Ruoželiniu Pleistras Pleistras Suaugusiųjų vaikų drabužių prieigos

€1.55 €1.40
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • dydis: 2.5cm
  • Technics: Išsiuvinėti
  • Stilius: Geležies-dėl

Nauja

- +

SPECIFIKACIJA

Produkto: Spalvotas stačiakampis serija medžiaga lipdukai

Medžiaga: siuvinėjimas

Tipas: kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Kiekis: 1pcs/26pcs medžiaga lipdukas

Svoris: kaip parodyta paveikslėlyje

Pastaba:

1 Saugoti nugaros švarus prieš lyginimo, ir reguliuoti temperatūrą, temperatūros, tinka drabužius pagal metodą naudojant geležies.

2Put audinio lipduko tinkamą vietą, jums reikia (nereikia nuplėšti klijai) ir geležies ir atgal kelis kartus, dažniausiai apie 10 sekundžių.

3 siekiant išvengti karčios, plonas medvilnės audinys (turi būti iš medvilnės, bet ne prarastas medžiaga) gali būti pridėta prie audinio.Po lyginimo, patikrinti kraštus, pamatyti, jei jie yra gerai išlyginti ir geležies kraštus kelis kartus.

4 storis lipdukas reikalingas, tam kad nustatyti temperatūros.Jei jis yra storesnis, temperatūra turi būti didesnė, o karšto laikas bus ilgesnis.Ypač storas audinys lipdukai, galite geležies kelis kartus ant nugaros.

5 ypatingo dėmesio: Už audiniu lipdukai su blizgančiais arba šviesūs paviršiai (nes blizgučiai yra plastikiniai gaminiai), jūs turite įdėti sluoksnis audinio ir geležies jiems esant žemai temperatūrai (žemiau 130°C), arba naudoti garo lygintuvas tiesiogiai.Arba įdėti drėgnu skudurėliu jį.Taip, kad nesukeltų plastiko lapą, kad ištirptų dėl per didelio temperatūros

6. Mokslinis metodas yra siūti keletą siūlių šonuose audinys su adata ir siūlai po lyginimo, taip, kad ji būtų stangresnė ir labiau įtikinantis.

7If neturite geležies namuose, taip pat galite naudoti tos pačios spalvos siūlais siūti audinys drabužiai.

8. Jeigu tu negali veikti, jis yra rekomenduojama priimti jį į siuvimo parduotuvė ir būti valdomas profesionalus meistras, siekiant išvengti lyginimo drabužius.

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų ekrano ir differen t šviesa, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū

FOTO PARODYTI

PATARIMAI

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninė,mes siūlome nuolaida.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

MOKĖJIMO

1. Mes priimame Alipay dėl Ervera.lt.

2. Galite atsiskaityti visa, "Mastercard", "Western Union", Qiwi ir Banko pavedimu.

3. Visi mokėjimo būdai per saugumo mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

4. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po to užsakymą.

VEŽIMAS

1. Užsakymai yra tvarkomi laiku po mokėjimo tikrinimo.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas, Pls patikrinkite, ar jūsų adresas turi sutapti su jūsų gavėjo adresas.

3. Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis.Ypač per atostogų sezoną.

4. Jei negavote kad per 60 dienų nuo mokėjimo, pls susisiekti su mumis.Mes bus stebėti, laivybos informacija ir atsakyti jums kuo greičiau.

ATSILIEPIMAI

1. Jei jūs gaunate savo užsakymą geros būklės, mes būtume dėkingi, jei galėtumėte palikti mums, 5-ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ.

2. Pls susisiekti su mumis pirma, jei esate nepatenkinti su elementą, kai gavo, mes pasiūlysime jums priimtiną sprendimą, prieš savo atostogas visus atsiliepimus ar ginčų, Ačiū už jūsų geranorišką supratimą!

Žymos: audinio lopo, medžiaga lipdukas, geležies ant pleistro vaikams, net lopai drabužiai, logotipas pleistras, drabužis pleistras, embroid pleistras, geležies pleistras batų, vaikas pleistras, custom patch dėl bžūp

Panašūs produktai