Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Aišku Vyno Butelis Organizatoriai Didina Plastiko vyninės Savininkas, Virtuvės Countertops, Sandėliukas Šaldytuvas Karšto Pardavimo

€10.54 €10.01
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Įtrauka:

1. Aukštos kokybės Struktūra: vyno stovas yra pagamintas iš patvaraus BPA ir ne chloro anti-drop plastiko, kuris yra labai stipri anti-drop veiklos rezultatus ir yra tinkamas naudoti kasdien.Lengva valyti ir rūpintis, tiesiog nušluostykite jį švelniu muilu ir vandeniu.

2. Praktiška: vyninės gali būti naudojamas ant prekystalio, arba šaldytuve, kuri yra patogi, šaldymo gėrimų ir gauti šalta gėrimų greičiau.Jis taip pat tinka baruose ar vyno rūsių.

3. Vienas Dizainas: vyninės dydis (7.9 cm x 4.7 cm x 4.1 cm), kurios gali saugoti gėrimų, įvairių dydžių.Įdėkite butelį į talpyklos ir kamino talpykla vertikaliai sudaro didelę nuolatinio saugojimo stovėti.

4. Lengva Nustatyti: laikymo stovas yra permatomas, kuri yra patogi nustatyti gėrimų informacijos ir gali imtis gėrimų tiksliau.Atidarymo dizaino stalčiuko daro tai patogu butelis horizontaliai ir imtis buteliuko tiesiogiai.

5. Vietos Taupymas: Krovimas laikymo lentynos gali padėti jums maksimaliai išnaudoti erdvę.Pabaigos užstatyti spintos, spintos ar šaldytuvų, ir organizuoti skirta erdvė jūsų mėgstamiausių gėrimų, ir sutaupyti vietos.

Techniniai duomenys:

Spalva: skaidrus

Medžiaga: BPA, ir ne chloro anti-drop plastiko

Dydis: apie 7.9 cm x 4.7 cm x 4.1 cm (ilgis x plotis x aukštis)

Pakavimo Sąrašas:

1 x stalčiuko

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos spalvos.

Prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Žymos: vyno laikiklis šuo, virtuvės organų, virtuvės storag, alaus butelis turėtojas, virtuvės countertop, kabineto sandėliukas, virtuvės organizatoriai virtuvė, nerijos stovo, bosch šaldytuvas butelis džiovykla, potes cozinha

Panašūs produktai