Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

6Pcs 80ml 2.7 oz Stiklo Espresso Arbatos Puodelio Rinkinys su Rankena Kavos Puodelis Gerti Alų, Viskį Drinkware Virtuvės Įrankiai

€10.99 €7.80
  • Funkcija: Eco-Friendly, Įžuvinti, arbatos puodelis
  • arbatos puodelis rinkinys: 6 vienetų vienoje pakuotėje
  • Spalva: mėlyna/geltona/rožinė/žalia
  • stiklo taurės: maži puodeliai
  • Kiekis: 6-10
  • Talpa: 80 ml / 100ML
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • coffe cup: arbatos puodelis
  • Formos: Round, Rankena puodeliai
  • Stiklo Tipas: Skaidrus
  • Drinkware Tipas: Stiklas
  • Talpa 2: 2.7 OZ /3.4 OZ
  • Modelio Numeris: JSCUP02
  • Medžiaga: Stiklas

Nauja

- +

Jei jums patinka šis straipsnis ,prašome įtraukti jį į jūsų " Pageidavimų Sąrašą "

Jei jūs likeour parduotuvėje , prašome įtraukti jį į savo " Parduotuvėje Sąrašą "

Ačiū labai !!!

6Pcs 80ml 2.7 oz Stiklo Espresso Arbatos Puodelio Rinkinys su Rankena Kavos Puodelis Gerti Alų, Viskį Drinkware Virtuvės Įrankiai

Espresso akinius 2.7 oz (80ml) talpa yra puikus porcijai espresso ar spirito.Multi-naudojimas: ji gali yra espresso kavos puodeliai, kavinė puodeliai latte, cappuccino puodeliai, arbatos puodeliai ir desertas puodeliai.Jis leidžia jums užpildyti verdančio vandens į sušaldyti taurė iš karto.Gali būti įdėti į indaplovės, mikrobangų krosnelėje ir šaldiklyje.Prekės Pavadinimas: Espresso Puodelis Medžiaga: Stiklo Savybės: Nešiojamų, Patvarus, Multi-naudoti Burnos Dia.: 5cm/1.97" (Vidut.) 6cm/1.97" (Vidut.) Aukštis: 5cm/1.97" (Vidut.) Komplektą Sudaro: 1 Rinkinys Espresso Puodeliai (6pcs) Pastabos: Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Visos nuotraukos yra paimtos pagal save , bet spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo mūsų nuotraukas į svetainę ir prekes galite užsisakyti .Kaip žinote , spalva nebus lygiai tas pats, kai ji rodyti dėl skirtingų monitorių .

Prašome atidžiai apsvarstyti, prieš užsakymą.

Prieš pateikiant užsakymą , prašome patvirtinkite, kaina ir kitos detalės su mumis .

Prašome įsitikinkite, kad jums skaityti visą aprašymą ir sutinkate, kad operacijos prieš perkant .

Mūsų prekės yra iš žemyninės Kinijos .Po savo sėkmingą mokėjimo , mes pristatysime prekes per 3-5 darbo dienas .Jūsų prekių willusually atvyksta į 7 iki 50 dienų darbo dienų .Retais casses , tai tikėtina, kad vėlavimas, kuri priklauso nuo oro sąlygų ir išlaikyti greitį savo šalyje ir prekių .Kai prekės išsiųstus , mes aktyviai sekti savo krovinių vežimo narė .

Mes paprastai naudoti Ervera.lt Standartinis Pristatymas ir per 4PX Singapore Post OM Pro nemokamas pristatymas .Taip pat galite pasirinkti ir kitas greitesnis pristatymas , bet reikia mokėti siuntimo išlaidas .

Jeigu tu negali gauti prekes po 50 darbo dienų , prašome susisiekti su savo vietos office su sekimo numeriu .Arba galite susisiekti su usto pamatyti, kaip tai vyksta .

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime .

Pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekė grąžinami jų originalus sąlygas .Jei jie yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami , pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka .Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius .

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes .

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausia motyvacija !

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi , jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos , pleaseleave mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių .Ji bus tik jums 1 minutę .Labai ačiū .

Jei esate nepatenkintas prekės , prašome susisiekti su mumis , mes galime išspręsti bet kokį ginčą su jumis, o ne pateikti neigiamus atsiliepimus Aliexpree .Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą .

Visas prekes mūsų parduotuvėje galite maišyti !

Mažmeninė ir didmeninė visi laukiami !

Prašome nedvejodami susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos .Mes jums atsakymą 12-24 valandas, ne daugiau !

Žymos: ryšiai puodeliai, espresso namas taurė, brūkšnys rinkinys kia picanto, posa mokyklos, silicio viskio stiklo, cibi viskio stiklo, kavos espresso maker, taurės stiklinės, stiklo vyno, stiklo viskio

Panašūs produktai