Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Helovinas Dekoracijas Dvasios Windsock LED Šviesos Kabinti Baisu Vėliavos Šalių Rekvizitai Dėl Terasos Veja Sodai Helovinas Dekoras

€6.71 €3.96
  • Proga: Helovinas
  • Modelio Numeris: Helovinas Dekoracijas Šalių Rekvizitai
  • Medžiaga: Kita
  • Modelis: Animacinių filmų gyvūnų
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Kulka taškų:

1. Kūrybos derinių: derinius windsock vėliava ir ragana skrybėlę yra naujas ir prabangus, todėl jūsų Helovinas šalis dekoro įdomus dieną, ir naktį.

2. Helovinas apdaila: modelis yra aiškus, su LED string žibintai, windsock bus ryškesnis tamsoje, sukurti persekioja atmosferą Halloween naktį.

3. Spalvotas LED apšvietimas: Helovinas papuošalai yra įrengta spalvos vario viela, LED apšvietimas, kuris yra patvarus ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

4. Jokių surinkimo reikia: lengvai pakabinti, didelis dvasios windsock turi įvairių išraiškų pasirinkti, kuri labai tinka, pridedant jausmą upiorność jūsų atostogų Helovinas apdailos ir už jos ribų.

5. Įvairiomis progomis: tinka dekoravimo priekiniai aikštelės, terasos, veja, namai, sodai, festivalis šventės, teminiai vakarėliai ir kt.

Aprašymai:

Tuyere skersmuo (cm): 15 cm

Ilgis x plotis (cm): 110x57

Svoris: 0.08 KG

Medžiaga: poliesteris taftos, vario viela, lempos

Pakuotė:

1*Vėjo vėliavos

1*Skrybėlę(Atsitiktinių Spalvų)

1*Šviesos eilutę

Žymos: kėdė padengti ruožas, kamuolys plaukti, crown tapetai, bad girl print, oro balionas lempos, kūdikių lova grynasis, juodos odos sofa, fortepijonui valdovas, katė kibinimas lazdelė, amerikos supamoji kėdė

Panašūs produktai