Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Apskritojo Stalo audinio, nepralaidus Vandeniui anti-lyginimo naftos nemokamai PVC Home Hotel restaurant priešslydžio sistema staltiesė sutirštės staltiesė tablemat

€22.64 €13.13
  • Modelio Tipas: džiugią
  • Medžiaga: PVC
  • Funkcija: atsparus vandeniui
  • Modelis: SPAUSDINTI
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Technics: Audiniai
  • Formos: Round
  • Naudoti: Namuose, VIEŠBUTIS, Vestuvės, šalis, pobūvių
  • Stilius: Europa

Nauja

- +

Produkto pavadinimas: PVC gilding apskritojo stalo medžiaga

Staltiesė skersmuo: 185 cm

Prekės Nr.: RX-ZB-185

Spalva: aukso, balta

Turtingas gilding modelį "MUP" BVAS, su jos įgaubta stereoskopinis prasme, turi stiprią teismas žavesio!Anti-lyginimo, priešslydžio sistema, šilumos izoliacija!Paprastai gali būti naudojama drėgna šluoste krūmų priežiūros, bet taip pat plauti, bet ne įdėti saulėje išdžiūti, tai bus produktas, išnyks Oh!Gali būti naudojamas kaip dovanų trinkelėmis, dovanų trinkelėmis, taurės Trinkelės padas, peleninė kilimėliai, vaza kilimėliai, butelis kilimėliai, stalo lempa kilimėliai, ekranas kilimėliai, stalo patiesalai, kavos stalo užtiesalai, naktiniai kilimėliai, TV spintelė kilimėliai, šaldytuvas kilimėliai, mikrobangų krosnelė, kilimėliai, Vakarų kilimėliai ir t.t., platų naudoja, praktiška.

Aukso karšto maisto padas su aukštos kokybės PVC, kaip pagrindinės medžiagos, šilumos varža ir Anti-Slydimo, antibakterinis liepsną.Vieta ant stalo, vieta, puodeliai, stalo įrankiai, lempos ir kt., gali užkirsti kelią lentelė išvežimo, karšto ir bloga stalo, ir tiek graži.Paprastas ir dosnus, grynas ir elegantiškas, taip pat gali būti pateikiami pagal naktiniai staleliai, lempa, vaza, stiklo, peleninė, kad atitikimo produktas labiau gražus, turtingas, atmosfera.Pridėti šiek tiek skonio gyvenimą!

Lengva rūpintis, tiesiogiai trinama vandens.Ne, lyginimo, jokio blukimo, jokių pelėsių.

tinka įvairių stilių baldai, būsto apstatymo reikmenys, sukurti atsipalaidavęs ir malonaus valgomasis atmosfera, daugiau trapią ir šiltą gyvenimą, nereikia praleisti daug laiko papuošti.Įdėti čiužinys ant paprastos arbatos stalo arba auksas-uždėtas čiužinys pagal stalo lempa vaza, ir iš karto duoti savo gyvenamąją aplinką, naują jausmą.

Draugiškas priminimas: tiesiog atidaryti kai raukšlės, galite naudoti karšto ir šalto oro elektros plaukų džiovintuvas smūgis juos butas pakaitomis, arba pakabinti juos natūraliai pakabinti jas butas.jei jums reikia išvalyti, galite šveitiklis su neutralia washcloth.prašome nedėkite jų į vandenį valymas.

Dėmesio 1. Prašome susisiekti su mumis laisvai prieš atidarant ginčą ar palikti neigiamą atsiliepimą, jei produktai turi visus kokybės problema, ir mes išspręsti jūsų problemą per 1 darbo dieną. 2. prašome pažymėti, kad pirkėjas turėtų būti atsakinga už Užsakymą Mokesčių savo šalyje.Mes stengiamės padėti jums išvengti mokesčių, mes visada deklaruoti mažos vertės apie savo passagebut nėra atsakingas už tai ,ačiū už supratimą. 3. Tvarkymo ir laivybos paprastai turi 3-5 darbo dienas už savo sklypo,bet kad duiring atostogų ir skatinimo veikla gali būti atidėtas tam tikru mastu, mes vertiname yourunderstanding

4. Apie transportavimo

Už pakuojami produktai, pardavėjas galės pasirinkti tinkamas logistikos metodas paties lygio pagal atvykimo laiką ir sėkmės rodiklis kiekvienoje šalyje.

Produktams, kurie nėra supakuoti, mes stengiamės laivo juos pagal logistikos metodas apmoka pirkėjas, tačiau mes negalime paneigti, pakeisti logistikos metodus, kuriuos sukelia kiti nenormalus veiksniai.

5. Atsiliepimai yra labai svarbus mums (1) Jei norite juos , prašome palikti mums 5 Žvaigždučių teigiamų atsiliepimų. (2) Jei netenkina juos , prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį,ir nereikia atidaryti ginčų.mes jums išspręsti klausimų, prašome suteikti mums galimybę tarnauti jums, jums susidaryti pirkinių patirties

Žymos: placemat turas, stalo vaza, placemat tabl, Placemat, lauko stalas medienos, apvalios medienos, vase, apvali staltiesė, maratonas medalis, Miestelyje

Panašūs produktai