Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Rhinio RBX-3 / RMX-4 Impulso Tipo Magnetinės Terapijos Vyrų Prostata Massager Vibrator Elektros Impulsų Prostatos Gydymo Massager

€64.27 €32.78
  • Punktas: Analinio Sekso Žaislai
  • Standartinė Įtampa: 220V
  • Spalva: white&black/grey
  • Galia: 2 AAA(not include)
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: CE
  • Prekės Pavadinimas: JIUYUNJIAO
  • Prašymas: Įstaiga
  • Pakavimas: Diskretiškas pakavimo ne seksas žodį
  • Funkcija: Pulsed magnetic treatment
  • Modelio Numeris: RBX-3 / RMX-4
  • Kištuko Tipas: ES plug

Nauja

- +

Rhinio RBX-3 / RMX-4 Impulso Tipo Magnetinės Terapijos Vyrų Prostata Massager Vibrator Elektros Impulsų Prostatos Massager Gydymo RhinioRBX-3:Tinka aukštis>173cm RhinioRMX-4:Tinka aukštis Varomas:Naudokite 2*AAA baterijos(neįtraukta)

Pareigos:

Prostatos masažas terapija prailgina ir skatina prostatos sveikata per drenažo perteklius prostatos skysti, ir įvykdymo įmanoma uždegiminės išskyros.Prostatos masažas skatina sveiką prostatos vyrai ir padės: Prostatos masažas terapija prailgina ir skatina prostatos sveikata per drenažo perteklius prostatos skysti, ir įvykdymo įmanoma uždegiminės išskyros.Prostatos masažas skatina sveiką prostatos vyrai ir padės: • Siekiant užkirsti kelią agentams prostatos ligos. • Išleisti tramdomas skysčio ir gerina liaukų kraujo apytaką. • Užkirsti kelią uždegimas, kurį sukelia absorbcijos infekcinių ligų sukėlėjų. • Palengvinti spaudai sukauptas medžiagas liauka. • Sumažinti kraujo stazė (Kinų medicina, stagnacija kraujo išleistas už laivų ir į kūno skysčių). • Kovoti lėtinis bakterinis prostatitas, uždegiminių grybelinės prostatitas, ir lėtinis aseptinis prostatitas mažinant pilnas, minkštas prostatos liaukos kenksmingų išskyros. • Teikti akupresūra terapija, kuri atneša pojūtis, kad konkrečios prostatos ir tarpvietės taško, naudinga optimalią prostatos sveikatą ir lytinę funkciją. • Atleisti prasta prostatos sąlygas, o taip pat padidinti seksualinį malonumą. ...siekiant suteikti bendrą didesnę prostatos sveikatai.Prostatos masažas-tai gydymo metodas, rekomenduojamas sveikatos specialistų, dėl savo didelių prevencijos naudą.

Instrukcijos:

1. Tik asmeniniam naudojimui, o ne kirsti naudoti.

2. Yra dilgčiojimo pojūtis, kai elektrodas yra ne visiškai liestis su oda.Prašome arti odos, kiek įmanoma.

3. Odos pažeidimas, suppurative uždegimas, elektrodo padėtis turėtų išvengti žaizdos.

4. Elektrodas turi būti pateikti nuo širdies žmogaus kūno norėdami išvengti elektros impulsus sukelia diskomfortą, per širdį.

5. Prieš ir po naudojimo, naudoti vandens iš čiaupo, skalauti, dezinfekuoti alkoholio, išdžiūti natūraliai arba naudokite aukštos kokybės sausas medvilnės audiniu, nuvalykite popieriniu rankšluosčiu. 6. Kontraindikacijos: pradžia spuogai ligoniams ir prostatos vėžiu pacientams, kuriems yra prostatos sklerozė yra uždrausta.

Dėmesio:

Gydymo kas antrą dieną už 20 iki 40 minučių Nepageidaujamas reakcijas: žinoma, gydymo atskirų pacientų išmatų dažnumas ir fizinės savybės gali skirtis, pabaigos gydymą išnyksta.Specialų pareiškimą: prostatos savarankiškai masažas gydymas yra tik pagalbinė gydymo, ir negali visiškai pakeisti kitų būdų.Siekiant sumažinti ekonominę naštą pacientams ir palengvinti ir supaprastinti gydymo, massager yra sukurta tam, kad namų ūkio tipą.

Tinkamos higienos svarbu prieš naudojant bet prostatos prietaiso.Švarus išangės srityje su muilu ir šiltu vandeniu prieš naudojimą.Jūs taip pat gali pasirinkti, skalavimo tiesiosios žarnos su šiltu vandeniu, naudojant tiesiosios žarnos švirkštų.

Plauti massager su šiltu, muiluotu vandeniu prieš ir po kiekvieno naudojimo.

Dangos

Atsigulti ant šono ir sulenkite kelius uždaryti į skrandį.Ši pozicija leidžia kūnui atsipalaiduoti ir geriausia orientuotis massager link prostatos.

Naudoti lubrikantą sudrėkinkite išangę ir masažo prietaisas lengviau dangos.Kreiptis tik vandenyje tirpaus lubrikanto, kad massager ir šviežiai išplauti įterpimo tašką ir viduje tiesiosios žarnos.Į massager funkcijas, geriausiai, kai sustabdytas per skystis aplinka.Turtinga tepalas bus taip pat užkirsti kelią tiesiosios žarnos gleivinės pažeidimų.Mažas eyedropper veikia gerai taikyti tepalas viduje tiesiosios žarnos.

Įdėkite masažuoklis rankos (didesnis, knobbed dalis prietaisas) lėtai ir švelniai į išeinamąją angą.Niekada jėgą arba naudoti per didelio slėgio.Pradinis, švelnus in-and-out "dantį" bus galima išangės raumenys atsipalaiduoja ir lengviau gauti į ranką.Kai kūnas yra atsipalaidavęs, po dalinio dangos, rankos automatiškai nusileisti į tiesiąją žarną ir įsitvirtinti prieš prostatos.

Nuvalykite perteklių tepalas nuo tarpvietės rankos išorėje.Garantuojame, kad ji sutaptų su ir išlieka susisiekite su tarpvietės, įsikūręs tarp išangės ir kapšelio.Reguliuoti šildomi rankos rankiniu būdu, siekiant užtikrinti, kad ji bus ne slydimo ir neturi liestis su kapšelį.

Vieną kartą įkišti į išangę, prostatos masažas velenas bus išprovokuoti pojūtis, panašus į tą, jaučiausi per šlapinimosi ar tuštinimosi, dėl buvimo užsienio kūną.Šis jausmas ilgainiui praeina, kai stimuliacija prasideda.Siekiant atšilti, mes rekomenduojame giliai kvėpavimo pratimai pirmą porą minučių.Įkvėpti lėtai, maždaug 4 iki 8 sekundes palaikykite kvėpavimas giliai vienodai laiko, ir tada iškvėpti lėtai, taip pat apie 4 iki 8 sekundžių.

Žymos: medicinos prostatos vyras massager, sėklidžių, prostatos massager, gspot massager prostatos, elektros foot massager, didelis prostatos masažas, mini vibruojantį platforma, acupunctur, analinis kaištis, prostatos massager pasukti, magicool

Panašūs produktai