Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Nailono Molle Dėklas Išgyvenimo Vandeniui atsparus Dėklas Lauko Priedų Krepšys, Universalus Taktinis Utility Bag Žygiai Žirgais Kempingas .

€7.90 €3.48
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Poliesteris

Nauja

- +

Savybės:

1 Šis dėklas yra pagamintas iš aukštos kokybės 1000D poliesterio audinio ir 900D nailono audinio.Jis yra stiprus, patvarus ir dėvėti, atsparus vandeniui.Tai yra taip pat atsparus vandeniui ir nuo korozijos.Ji neblunka, net jei ji nėra lengva pūti vandenyje.

2 dėklas' s back yra suprojektuoti su Molle sistema, kurią galima pakrauti į vest, diržo, kuprinės ir kiti įrankiai, naudojami, atlikti įvairiais būdais, yra multi-funkcinė lauko priemonė.

3 pakuotės turi užtrauktuką dizainas.Užtrauktukas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų.Jos privalumas, lygumas, kurį galima atidaryti ir uždaryti lengvai.Medžiaga užtrauktuką traukite galvą, yra pakankamai stiprūs, turi būti naudojamas kelis kartus, ir jis nebus pertraukos lengvai.

4 Šis dėklas yra plačiai naudojamas ir gali būti naudojama kaip žibintuvėlis maišelį, purškimo maišelį ir kiekvienas maišelis, cigaretės, mobiliojo telefono, raktų, žiebtuvėlių gali būti įdėti į šį dėklas, kuris atneša labai patogumui lauko veikla.

5 priekinis krepšys yra taip pat asmeninį kablys ir kilpa užtrauktuku dizaino, gali būti įterptas vardu savo asmenybę mažų objektų, pabrėžiant asmens statusą ir dizaino prasme.

6 dizainą šis maišelis yra kompaktiškas, mažas, lengvas, lengva nešiotis ir paprastas naudoti.

7 Šis maišelis gali būti naudojamas alpinizmas, alpinizmas, žygiai, dviračių ir kitų veiklos lauke, taip pat gali būti naudojamas kaip lauko pirmosios pagalbos rinkinys, į maišą su skubios pagalbos reikmenų, kurios gali padėti kritiniais atvejais.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:1000D Poliesterio,Nailono 900D

Svoris:0.11 kg/3.8 oz/lb 0.24

Spalva:Juoda,žalia,geltona,įvairiaspalvis

Dydis:16.5x15x5cm

Tinka:Pėsčiųjų,kempingas,iškylos,kelionės,alpinizmas

Lytis:Vyrai,moterys,unisex

Tipas:Molle dėklas

Žanras:Plyšimui atsparus,molle sistemos,lengvas,nešiojamas,atsparus vandeniui

Pakuotė:

1x molle dėklas

Supakuota:opp krepšys

Žymos: xs atveju šviesiai violetinė

Panašūs produktai