Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

IMMETEEE Antakių Vaško Muilas Su Žoliapjovės Purus Plunksninis Antakiai Pomade Gelis Antakių Stiliaus Makiažas Muilo Antakių Skulptūra Liftas

€1.69 €0.88
  • Kiekis: 1pcs
  • Šalis/Regionas Gamyba: Kinija
  • Pažymėjimo Numeris: 20170166
  • Formulės: Kremas
  • Sertifikavimo: GZZZ
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • GZZZ: YGZWBZ
  • Modelio Numeris: 1pcs
  • Komponentas: Muilas
  • Atsparus Vandeniui / Atsparus Vandeniui: Taip
  • dydis: Full Size
  • Vienetų skaičius: Vienas Vienetas
  • Naudos: Ilgalaikis, Lengva Nešioti
  • NET WT: 30g/10g
  • Tipas: Antakių Stipriklis

Nauja

- +

Eiti, kad gauti Plunksninis Antakiai atrodo

Ar pastebėjote, šiek tiek pereinant į kaktą kultūros pastaruoju metu?Atrodo, kaip ir tuos, raižyti, ombre antakius, pamažu pradeda, padaryti kažką šiek tiek daugiau plunksninis ir gamtos.Ir dėl geros priežasties: plunksninis antakis atrodo, yra gana daug, visuotinai glostantis, su laidback skundą, kad vis dar jaučiasi solidi ir profesionali.Ar Jūs Norite Pasiekti Natūralų, Plunksninis Antakius?Išbandykite šį immetee antakių muilu, kuriame yra visos Grožio Pamokos.

【Funkcija】Tai yra naujausias antakių plaukams formuoti skirtą produktą.Padaryti savo purvinas antakiai tvarkingas ir tvarkingai.Jis yra lengvas ir ne dirginančių medžiagų, ir gali padėti jums gauti gamtos plunksninis antakius.

【, Kaip Naudoti】 Pirmojo Purškimo vandens teptuku ar muilo, tada naudokite šepetėliu patrinkite jį atgal ant muilo panirti į tinkamo dydžio muilo.Pagaliau teptuku jį antakiai.

【Plunksninis antakiai pamoka】Pirma naudoti antakių žoliapjovės kostiumas apdailos off perteklius antakiai; antra naudoti mūsų muilas antakių formuojant savo antakius; trečia, naudoti antakių pieštukas arba antakių pomade užpildyti savo antakių; pagaliau, naudoti akių makiažo paslėpti defektus dalis, tada jums bus gauti gamtos plunksnuočių antakiai atrodo!!!Nesvarbu, ar jūs turite nedaug antakius, kad reikia pagalbos ar esate arkliukas, kad pūkuota atrodo, jūs galite gauti purus antakius.

【Pakavimo sąrašas】:

1*Antakių Muilas su dėžute

1*teptukas

1.Pristatymas

1. Paruošimo Laikas: mes atsiųsime prekės per 3-5 darbo dienas po apmokėjimo.

2. Nemokamai Vežimo Wordwide , formatas taip galėtų būti laikoma etalonu .

3. Jeigu tu negali gauti prekes per 60 dienų ,prašome susisiekti su mumis dėl laiko pailginimo ,neatidarykite ginčų dėl šios priežasties ,todėl pristatymas yra visiškai iš pardavėjo kontrolės,jis turėtų būti Po tarnybos pareiga,ačiū .

4. Jei norite greitai siunta,mes primygtinai rekomenduojame jums pasirinkti express, tokių kaip DHL ,EMS ir t.t. ,nes ekonomikos vežimas, taip yra ne todėl, kad greitai .

2.Grąžinti

1. Jei jūsų produktas yra rodomi kokybės problema, ar buvo sugadintas ,prašome nedvejodami susisiekite su mumis ,mes išsiųsti arba grąžinti už jus .

2. Jei neturite gauti elementą po apsaugos laiku ,prašome susisiekti su mumis .

3. Atkreipkite dėmesį, kad mes ne pareiga pagal užsakymą įforminimą ir mokesčių .Jei reikia galime paskelbti kaina 2usd arba 1usd už 1pc išvengti orminimizecustoms pareigas ir lengvai customproceeding.

(Ypač Brazilijos )

3.Atsiliepimai

1. Jei jūs patenkinti tuo, kad prekės ir paslaugos ,prašome palikti Teigiamą Atsiliepimą (5 žvaigždučių) mums ,ačiū labai.

2. Jei ką nors padaryti, kad jums nėra'tsatified ar nelaimingas,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimus ,Mes užtikrinti, mes 100% slove jokių problemų už jus.

3. Rašykite mums befor palikdami neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą svetainėje.Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemas.

4. Mūsų Paslaugos

1. Mes esame gamintojas makiažas produktų ir odos priežiūros produktus, jei norite gauti didmeninės kainos , maloniai prašome palikti mums žinutę.

2. Per Chinee Naujųjų Metų Atostogų ( Nuo Vasario 10 iki Vasario 23 dieną ), visi užsakymai bus sutvarkytas taip, kad išsiuntė per 3-5 dienas po atostogų, ačiū už jūsų bendradarbiavimą ir paramą!

3. Kartais esame užsiėmę apie siuntos ir negali atsakyti jūsų pranešimas laiku, prašome ne piktas, reiktų atsakyti youat kartą, kai mes matome savo pranešimus.

4. Mes niekada laivo kainų žymekliai,reklaminės medžiagos ir sąskaitas-faktūras, su paketu, jei jūs lašas laivybos, nesijaudinkite apie tai.

5. Jei jūs nežinote, kokios spalvos bus tinka jūsų plaukų, galite siųsti mums savo plaukų spalva foto, mes suteiksime jums pasiūlymą.

Mūsų darbo laikas:

2:00--11:00(London)

9:00 pm--6:00 am(Niujorkas)

Dirbame nuo pirmadienio iki penktadienio, kartais mes negalime atsakyti jūsų pranešimas laiku, prašome nesijaudinkite, mes duosime jums atsakymą kartą pamačiau jūsų žinutę.

Ačiū, have a nice day!

Žymos: Makiažas, antakių pieštukas, antakių žoliapjovės, sojos vaškas, aukso rinkinys, rankų muilas, antakių muilas, blakstienų liftas, candl vaškas, makiažo rinkinys

Panašūs produktai