Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

14cm Universaliųjų Automobilių Pagalvėlės galinės Sėdynės Kablys 4pcs Sėdynės Pakaba Transporto priemonės Organizatorius Savininkas Rankinės, Piniginės, Paltai ir Bakalėjos Krepšys

€0.20 €0.16
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Svoris: 60g
  • Pagrindinė Medžiaga: Plastiko Pluoštas

Nauja

- +

Aprašymas:

Šis produktas gali efektyviai sutaupyti vietos.Ne vienas mėgsta netvarkinga automobilio skyrių.Tai universali atrama galvai kabliukai gali padaryti kambarį už jūsų nugaros sėdynės grindų ir išlaikyti jį organizuoja.

Savybės:

1. Aukštos kokybės Medžiagos: Pagaminta iš patvarios ir lanksčios medžiagos PP, aplinkos ir nėra lengva sulaužyti, kiekvienas kabliukas gali atlaikyti svorį 44 svarų/20 kilogramų, kuriuos gali pakelti dauguma įvairenybės į automobilį.

2. Paprastas Montavimas: nereikia jaudintis varginantis montavimas, produktas yra lengva įdiegti, nereikia išardyti automobilio pagalvėlės, ir angokraščių dizaino, tai trunka tik kelias sekundes, kad užbaigti diegimą.

3. Bendrieji Tipas: Parduodami 4 gabalus, gali būti naudojamas bet kur, tinka daugumai automobilių ir Suv.

4. Faktinis Dizaino: puikus kreivė yra netoli kėdės nugaros, detales, yra gerai nupoliruoti, apvalios, o ne kenkia, jums nereikės nerimauti apie nelygumai išlipant iš automobilio.

5. Puikus Aptarnavimas Po pardavimo: Ji užtikrins, kad esate patenkintas (- visas komplektas produktų, įsigytų iš čia.Jei dėl kokios nors priežasties, jums nuspręsti, kaip jis.Jums bus gauti visą kompensaciją.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Automobilių Kablys Sėdynės Pagalvėlės Kabliukas Universalus (Opp Maišelis)

Medžiaga: plastikas

Spalva: juoda

Dydis: apie 14cm*3,5 cm*2.5 cm

Pakavimo Sąrašas:

Automobilio Kablys*4

Pastaba:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Žymos: automobilių sėdynės organizuoti, hook seat, automobilių pakabos universalios, ed060xd4, piniginės, automobilių sėdynės kablys, pečių maišą, automobilių veidrodėliai pakabukas, židinio mesa stačiakampio formos, automobilis

Panašūs produktai