Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

100vnt/daug Animacinių filmų Sienos Nešiojamojo kompiuterio Lipdukai Gitara Lauką Riedlentė Lipdukas Dviračių Motorinių Bagažo Lipduko Ant Telefono, 5-12cm Dydis

€6.19 €4.33
  • Modelio Numeris: Nėra
  • Produktų Statusas: SANDĖLYJE
  • atsparus vandeniui: Taip
  • Pakuotė: Taip
  • Prekės Pavadinimas: Devintosios Pasaulio
  • Medžiaga: PVC

Nauja

- +

Prašome Atkreipti Dėmesį:

Į doodle lipdukai yra pagaminti iš PVC medžiagos,vandeniui sunproof.galite naudoti papuošti jūsų automobilį.dviratis motociklas.PC.Trinkelėmis.Gitara.lagaminas ir jis taip pat yra geriausia dovana jūsų vaikams.Mes visi skirtingi 500 rūšių ,Kad mažiau nei 500pcs,lipdukai bus viskas kitaip .Lipdukas Bus išsiųstas atsitiktinai ir visi skirtingi,Bet specialiai prašymą,Prašome palikti žinutę,Ačiū.

Paketas apima: 100xAll Įvairių Doodle Lipdukai.

Atkreipkite Dėmesį:Šis punktas bus išsiųstas Kinija Paštu Registre Oro Paštu .Sekimo numerį, bus formato, R ********** KN .Gali sekti visą laivybos informacijos,Daugiau, Greitas ir saugus nei Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus Ačiū

Apie Mokėjimą

1.Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

2. Visą mokėjimo turi būti pateiktas per 7 dienas po to pateikti savo užsakymą, arba kad bus negaliojantys arba atšauktas sistema.

3. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą,pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo\ \ 's informaciją.

Vežimas ir Pristatymas

1.Singapore post : Apie 15-35 Dienų atvykti,

2.Kinija Paštu Oro Mail : Apie 15-90 Dienų atvykti.

3.DHL:Apie 5-15 Dienų atvykti

4.EMS:Apie 7-15 Dienų atvykti

Apie Atsiliepimą

1.Pirkėjas\ \ 's pradžioje patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo\ \ 's vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.It\ \ 'll tiesiog jus 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Žymos: valdybos riedlentė, nešiojamojo kompiuterio lipdukas, nešiojamas lipdukas, riedlentė lipdukas, gitaros kaklo lipdukas, decal sąsiuvinis, gitara lipdukas, stovo riedlentė, lenovo x240 maitinimo adapteris, macbook lipdukas

Panašūs produktai