Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

1 Set Taktinis Šuns Pakinktai Vest Dideli Šunys Vest vokiečių Aviganis Panaudoti Patvarus Šunų Mokymo Harnes su Multi-funkcija Krepšys

€20.90 €12.74
  • Šuns Pakinktai Tipas: Liemenė Diržai
  • Tipas: Diržai
  • Modelis: Kietas
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Medžiaga: Nailonas+Plastikas+Metalas
  • šuo diržas: Taktinis Šuo Harnes
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Šuns pakinktai ir pavadėlio komplektas: šuns pavadėlio
  • Funkcija: Kamšalu
  • pet krūtinės diržas: Multi-funkcija Krepšys
  • Sezonas: Visi sezonai

Nauja

- +

Produkto Aprašymas

Taktinis Šuns Pakinktai Ir Pavadėlio Komplektas Metalo Sagtis Didelis Šuo, Liemenė Vokiečių Aviganis Patvarus Pet Balnai Mažas Didelių Šunų Mokymo

Savybės:

1. Medžiaga: taktinis šuo diržai yra pagaminti iš sustiprinto Oksfordo audinio, kuris yra didesnis patvarumas ir atsparumas dilimui.Ateina su kvėpuojantis akių gleivinės ir minkštu skudurėliu neckband.

2. Lengva reguliuoti: atidaryti ir pašalinti su greito atjungimo sagtis*3pcs, lengva nešioti.Reguliuojamo dirželio tinka sandariai organizmui ir padidina judėjimo.

3. HOOK&LOOP dizainas: lankai ir linijos skydelis yra naudojamas rodyti ženklą, ir jis taip pat yra įrengta su mažas maišelis*4pcs, kurie gali būti naudojami laikyti šunį lankstymo dubenėlį, tualetinis krepšys balionėlis, ir kt.

4. Lengva valdyti: priekinė ir galinė rankena dizaino, su metalinėmis apkabomis, gerai apmokyti šunys gali vaikščioti paprastai, tvirtos ir ilgaamžės, gali greitai ir lengvai suimama rankena viršuje, kai ėjimas į minią; taip pat galite pakelkite šuns išlipant iš automobilio.Tai yra traukos sklendė, tinka daugeliui šuns pavadėlio.

5. Šuns pakinktai: tinka vidutinių šunų veislių, tokių kaip Bostono Terjeras, Buldogas, Australijos Aviganis ir kt.Tinka medžioklės ir lauko darbams.

100% Brand new ir Aukštos kokybės

Spalva: Juoda

Medžiaga: Oxford+Plastikas+Metalas

Numeris: BD0398

Dydis:

Atgal ilgis: 48cm/18.90 cm

Krūtinė perimetras: 51-90cm/20.08-35.43 cm

Kaklo perimetras:29-48cm/11.42-18.90 cm

Prašome leisti po 0,5-1 colio klaida dėl rankinis matavimas.

Paketas apima: Taktinis Šuo Diržas*1Set(šunų Diržas*1pc+paketas*4pcs)

Dėmesio: Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdai, ačiū už jūsų supratimą.Paveikslų Paroda

Mokėjimo yra daug mokėjimo būdų galima rasti Ervera.lt, tokių kaip Alipay, Kredito Korteles,Realaus laiko Banko Pervedimai, Neprisijungęs Mokėjimus (Banko Pervedimų ir "Western Union").Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.

Siekiant apsaugoti savo interesus,mokėjimas bus laikinai laikomų Alibaba, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti.Laivybos Mūsų prekės yra labai tinkamas, prašome būti tikri, pirkti, mes bus nedelsiant išsiųstos.

1.Dėl Politikos, prašome pateikti mums savo vardą ir pavardę, jei jums yra Rusija.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.

2.Prekės bus išsiųstos per 2-5 darbo dienas nuo mokėjimo gavimo.

3. Jei sandoris yra Honkongo ir Kinijos valstybinė šventė, tvarkymo laikas bus atidėtas.Prašome suprasti.

4.Jei jūs neturite gauti prekes per 45 dienas, pls leidžia mums 3-5 darbo dienas patikrinti negavusieji paketai prieš mums klausimą jums grąžinti.Ačiū Grąžinimo Politika, Jei elementas yra defektas, kai jūs jį gauti, arba jums netenkina, prašome grąžinti ją per 5 dienas pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.

Bet daiktai turi būti grąžinti į gamyklą būklės.

Prašome susisiekti su mumis iš anksto ir patikrinkite grąžinimo adresas, prieš jums grąžinti.Apie Mus

Atsiliepimai Tikiuosi, jūs galite suteikti mums gerus atsiliepimus!Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo vystymosi.

Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti Teigiamą Atsiliepimą 5-žvaigždučių Išsamios Pardavėjas Reitingai mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.

Ji bus tik jums 1 minutę.Dėkojame už jūsų paramą!

Žymos: asmeninį panaudoti šuo, aišku, lietpaltis, vokiečių aviganis marškinėliai, silicio veido valymo šepetys vibratorius, foreo, "amazon" taktinis šunį vest, taktinis šunį vest "pasidaryk pats", armijos šuo diržas, k9 liemenė, pakinktų šuniui blink

Panašūs produktai