Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Metalo Katė Sodo Meno Statymų Black Cat Silhouette Kiemo Dekoracija Kieme Veja, Statymai Ir Dekoro, Sodo Skulptūros Dekoro Ornamentu

€5.69 €3.07
  • Temos: Gyvūnų
  • Modelio Numeris: Black Cat Silhouette Kuolo Kieme Meno Akrilo Sodo Puošmena
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Akrilo

Nauja

- +

Savybės:

1. Tai šešėlinis kontūru ir apdaila gali pridėti susipažinę gyvūnų figūras į jūsų lauko apdaila.Tai vieta, kieme sodas arba bendrijos sodinimo vietos pasveikinti draugiški sveikinimai ir gauti unikalią ir kaimiškas išvaizdą.

2. Šios vejos ornamentas turi madingas išvaizdą.Yra gėlių ar žvaigždės perforuotas visoje apdaila, kurti mados vizualinį poveikį.

3. Tinka kiemuose, kiemuose, vejos, želdinių, takų, šaligatvių ir kitų vietų.Ji tikrai pritrauks kiekvieno dėmesį.

4. Laikykite jį savo sodinimo projektą, arba suteikti jai kaip dovana šeimos ir draugų, kurie, kaip papuošti savo mažame kieme.Vieta keli gabalai aplink bendrijos sodas.

5. Pagamintas iš netoksiškų akrilo medžiagos, daugkartinio naudojimo, vandeniui ir orui atsparios, tinka naudoti lauko sąlygomis.Įsitikinkite, kad jūs galite juos naudoti, net ir tada, kai sninga ir lyja be nerimauti.

Specifikacija:

Pavadinimas: Sodo Puošmena Katė Amatai

Svoris: apie 60g( įvairūs svarsčiai, skirtingų stilių)

Medžiaga: akrilas

Pakavimo Sąrašas:

1*Sodo Puošmena Katė Amatų

Pastaba: rekomenduojama naudoti mažo ekrano režimu išmaniųjų telefonų per 6,5 cm, ir plataus ekrano režimas telefonuose per 6,5 cm.

Mokėjimo būdai:

Jums gali sumokėti naudodami bet kurią iš pirmiau nurodytų būdų ir pls sumokėti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

Jūsų mokėjimas bus patikrintos Ervera.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą, kai jis jau baigtas.

Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją dėl Ervera.lt.

Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus perdirbama iš karto ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir pakuotė:

Visos prekės yra tikrinama, ir taip pat supakuotas prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

Svoris paketą, per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jeigu svoris būtų virš 2kg.

Paprastai ji trunka apie 15-60 dienų ir galėtų būti šiek tiek ilgesnė, kai dykviete.

Galite pasirinkti, greitas pristatymas metodą, jei norite gauti paketą anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Grįžti ir Grąžinti:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei pakuotė yra prarastas, pažeista tranzitu, arba gavo klaidingus elementą.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis ir mes būsime laimingi galėdami padėti.

Atsiliepimai:

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Žymos: metalinės vielos apdailos sodas, fllowera sodo puošmena, tortas topper vestuvių medienos, augalų kuolo, saulės dekoratyvinis sodo statymai, kūrybinės mąstytojas, dekoro sodas, augalų stick, Kieme, kieme palapinę

Panašūs produktai