Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Hengshanlao Skaitmeninis HDTV Antena TV imtuvas Patalpų 980 Km VHF UHF DVB-T2 naršyti fox Stiprintuvo Palydovinio imtuvo Antenos Spindulys.

€9.77 €5.96
  • Tipas: Patalpų
  • Prekės Pavadinimas: hengshanlao
  • Dažnio Diapazonas: VHF(174-240MHz ) \ UHF(470-862Mhz)
  • Pakuotė: Taip
  • Modelio Numeris: N0006-Juoda

Nauja

- +

Aprašymas

980 Km Diapazonas Signalo Stiprintuvas Stiprintuvas DVB-T Arial TV Imtuvas VHF UHF TELEVIZIJOS Spindulys Fox Naršyti Patalpų Skaitmeninės TV Antenos

Visiškai naujas ir aukštos kokybės HDTV kambarinė antena.Jums padės prijungti HDTV 1080p vaizdą ir daugiau kanalų.Tai užtruks tik keletą minučių pradėti žiūrėti HD kanalus!Ši antena veikia iki 80-120 km nuo stoties.Labai paprasta naudoti: tiesiog paspauskite set up / paieškos kanalus TELEVIZORIAUS ekrane ir viskas.Šviesa, kaip plunksna,ir leidžia jums įdėti tai, bet kur ir ne galios reikia.Atitiktų jūsų namų puošmena,gali būti lengvai už nuotraukos,leidiniai ar televizijos.Greitai ir lengvai sukurti-Unwrap,Prijunkite jį ir nuskaityti kanalus.Jūs galite įdėti ją ant sienos,ant stalo ar lange, ir jis leis jums mėgautis krištolo skaidrumo skaitmenines & HD rodo.Specifikacijos: Gali gauti visi "Free" kanalų Medžiaga: minkštas PC Priėmimo Diapazonas: 120miles Koaksialinis Kabelis: 4M ilgio Jungties Tipas:F - head su TV adapteris V. S. W. R.: Varža:75Ohm Įgyti:28 dBi(su stiprintuvu) Suderinamas su 720p, 1080i, 1080p/ ATSC Darbo Dažniai: VHF(174-240MHz ) \ UHF(470-862Mhz) Produkto sizeMM210*120*0,6 mm/8.27*4.72*0.025"į(L*W*H) Veikimo Temperatūra : -45 ~ 85 Laikymo Temperatūra : -45 ~ 85 nustatyti vadovas: 1 žingsnis:prijunkite pabaiga(f-male)pridedamų bendraašius kabelius į SKRUZDĖ/IN jungtis galinėje TELEVIZORIAUS ar DVB-Ttuner.2 žingsnis:TV sąrankos meniu nustatykite parametro imtuvo režimą "Antena"arba"Oro".daugiau išsamias instrukcijas,kreipkitės į savo TVmanual.atep 3:Tv sąrankos meniu,nustatykite TV į "nuskaitymo"kanalų.kartais tai gali būti išvardytos kaip auto-programa,auto-scan,kanalų paiešką arba kanalų skenavimas.pasikonsultuokite su televizijos vadovas už išsamias instrukcijas.4 žingsnis:jei gaunamas signalas yra atsitiktinis,pabandykite perkelti antenua į kitą vietą ir rescanning televizijos, kol optimalus pozicija yra rasti.5 žingsnis:nustatyti antenua optimalus pozicija jums rasti.Pastaba: 1.pateikti antenos aukštasis arba arčiau/lange gali būti geriau priėmimo.jūs turite iš naujo skaityti, kai jūs judėti antenos. 2.jei naudojate flat HDTV,prašome eiti per jūsų TV instrukciją, įsitikinkite, kad jūsų TV ateina su integruotu freeview tuner. 3.įsitikinkite, kad naudojate HD recerive;kitaip nr. HD kanalai gali būti įlaipinami.prašome perskaityti imtuvas, instrukcija. 4.jums reikia retune jūsų freeview Tv ir skaitmeninis imtuvas nuo laiko, siekiant užtikrinti, kad esate reseiving visas prieinamas paslaugas.pakartotinė trunka tik keletą minites ir gali būti padaryta su jūsų nuotolinio valdymo. 5.TV priėmimo pajėgumas priklauso nuo atstumo tarp namų,perdavimo bokštas ir supančios aplinkos.Paketą Sudaro: 1 x Antenos, 1 x Stiprintuvo (Pasirinktinai)

pirkėjui 1. Jei gavote neteisingą ar nekokybiška prekė, prašome imtis nuotrauka gautą elementą ir susisiekite su mumis patvirtinti ir išspręsti šią problemą už jus.Jeigu mūsų atsakomybės rezultatų klaidą, mes siūlome nemokamą, pakeitimo ar visiškai grąžinti pinigus. 2. Prekės yra matuojamas ranka.Klaida 1-2 cm yra normalus.Prašome kreiptis į tikrasis produktas. 3. Dėl skirtingo apšvietimo bei aplinkos, spalvą, prekės gali būti šiek tiek skirtingi.Prašome kreiptis į tikrasis produktas. 4. Jei negavote prekės šiuo metu pažadėjo pristatymas, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.Mes bus dirbti jums pirmoje vietoje. 5. Jei yra, specialūs laivybos reikalavimus, prašome palikti žinutę, žemiau tvarka.Kliento klausimai ir atsakymai Klausimas: Kas Mes esame?A: Mes hengshanlao Oficiali Parduotuvė.Kuris pasisakė už ultimate, mados ir paprastumo, pabrėžiant muzika yra svarbiausias dvasinis malonumas žmonijos, sutelkiant dėmesį į revoliucijos kūrimui, veiklai ultimate požiūris į gyvenimą.Tikiuosi, kad jūs visi gauti puikiausią pirkinių patirties, greitas pristatymas ir išskirtinių klientų aptarnavimo, kad, viršija lūkesčius.Q: Apie Produktą: Visi produktai yra 100% tikras, kad bus visapusiškai išbandytos prieš vežimą.Visos nuotraukos rodomi visi paimti natūra hengshanlao.Q: turiu mokėti muito mokesčių?A: Kiekviena šalis turi savo akcizų politiką, hengshanlao negali padaryti pažadą apie tai, kad.Tačiau, jei jūs turite bet kokius reikalavimus, pls susisiekti su mumis, mes padarysime viską, kad padėtų jums.Q: ar galiu pakeisti, Pavadinimas/ adresas/Spalva/?Prašome siųsti mums teisę pavadinimas/adresas/color.BET mes ne pasiūlyti šią paslaugą per didelis skatinimas.Pls du kartus patikrinti jūsų užsakymų prieš atliekant mokėjimą.Q: Apie Ženklas Sklypo Prašome atidaryti parcel post pareigūno buvimas, jei sklypas pažeistas arba tuščias(pavogtas), paprašykite post office pateikti oficialų dokumentą ir padaryti reikalavimų vietoje.Q: Apie Atsiliepimus A: Mes manome, kad klientai, kaip ir mūsų draugai.Mes tikimės, kad jums gali pirkti iš jav su daugiau laimės ir mažiau jaudintis.Nepamirškite palikti mums, 5-Žvaigždučių atsiliepimų.

Žymos: automobilių cb, airband, laisvų rankų įranga kenwood, 27mhz cb radijo ryšio, antena tv, icom v80, antena kambarinė tv, antena dvb t, antenna dvb, Kumpis Radijo Stotis

Panašūs produktai