Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Nemokamas pristatymas Lazerio CNC lazerinis graveris mašina 50W co2 lazeriu ženklinimo mašinos, lazerio pjovimo staklės "pasidaryk pats" graviravimo mašina

€2 130.32 €1 448.62
  • Sertifikavimo: CE
  • Modelio Numeris: 50w
  • CNC arba Ne: CNC
  • Prekės Pavadinimas: HAUSER
  • Sąlyga: Naujas
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Pastaba: Šis automobilis yra siunčiami tik į Rusiją, Baltarusiją, Kazachstaną, nemokamas pristatymas, galime padėti pirkėjui aišku, muitinės ir padėti sumokėti pirkėjas mokesčių, pirkėjas gali nieko nedaryti, automobilių, rašoma gamintojo veikia kaina į sąnaudas, mano parduotuvėje, įskaitant visus mokesčius , įskaitant automobilių kainos, MPORT ir MPORT mokesčius.sveiki atvykę!Kitos šalys, galite susisiekti su manimi ir aptarti plėtros priimtina transporto kanalai.Plokštė palaiko win10, ir palaiko 32-bitų ir 64 bitų. 1: pilnai platforma profesinės pluošto lazerinio ženklinimo mašinos, prašome globoti vartotojams, o ne tik pamatyti kainą.Norėdami pamatyti kokybės mašinos, prašome naudoti aukštos kokybės aparato dalys, siekiant suteikti klientams geriausią kainos ir paslaugų kokybės!Mes teikiame S / N kodas mašina, gyvenime, kavos aparatas, 2: Mašinos konfigūracija: A: co2 lazeriu.B; aukštos kokybės srityje objektyvas C; SINO-GALVO galvanometro, D; filtro (daugelis gamintojų nėra labai mažas), E; Taivano Ming Wei (MW) elektros energijos tiekimo, F; JCZ plokštė (palaiko originali programinė įranga, palaiko sistemos eksploatavimas) 3: be šių pagrindinių aksesuarų, taip pat galime įgyti išsamų supratimą apie mašinos aksesuaras konfigūracijos ir techninio derinimo mašinos pagrindiniai kokybės.Ji tik suteikia stabilią ir mažai klaidų mašina.Auto dalys yra susijusios su gyvenimo mašina.Neįmanoma palyginti stabilumo ir gedimų dažnis mašinos per trumpiausią laiką! 4: Niekada neleiskite kaina tapti tik pagrindinius faktorius, dėl komercinės prekybos įmonė.Išplėskite savo rinkodaros filosofija ir pozicija aukštos kokybės rinkas. 5: Leopardai yra panašūs į katės, bet su skirtingų savybių.Jei norite leopard " arba katė, tada jūs turite ką pasakyti, galiu pateikti tai.Tik kaina skiriasi!Atsargumo priemonės

1:Mes laivas, krovinių gabenimas jūra į savo bazę uostas savo Šalyje(Jei neturite importo mašina patirtis,jums reikės rasti brokeris padės jums aišku, muitinės, mes nesame atsakingi už muitinės klirensas)

2:Importo muitais,mokesčiais ir savo vietos mokestis nėra įskaičiuotas į kainą, arba laivybos mokestis .Šie mokesčiai yra pirkėjo responsibity.

3:Pls įsitikinkite, kad galite aiškiai muitinės prieš tai, kad jei negali aišku, muitinės prieš terminą, savo Papročius bus distroy prekes, ir jūs turite padengti visas išlaidas, kurį sukelia Muitinės dealy.

4:Jei norite siųsti per kurjerius, kaip DHL, UPS, Fedex ar AVS, pls teikti mums savo miesto pavadinimą, pašto kodą, todėl mes galime patikrinti, ar atvykstate, jei atokiose vietovėse, ir kiek jie kainuoja.

5:Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš jus, kad.

6:suma tarifas priklauso nuo jūsų vietos nacionalinės politikos.Jei turite specialių reikalavimų, galite mums pasakyti

7:Pls patikrinti, ar visos prekės kruopščiai prieš jums pasirašyti priimti paketą ir pranešti mums per vieną savaitę, jeigu yra kokių nors dalių nuostolių ar mašina problemų.Pls rodo, susijusias nuotraukas ir vaizdo įrašus.

8:, Nes mašina yra specialus produktas, didelis dydis, jei laivybos atgal, laivybos išlaidų ir importo mokesčių bus labai didelis, todėl mes neprisiimame Grįžti, bet mums bus suteikta teisė, kad jis gali gerai dirbti.Metu garantija, galime pakeisti jums atsargines dalis nemokamai (Išskyrus suvartojamas dalys)

9:, Jei reikia, greitas pristatymas, prašome pateikti mums jūsų miestas ir pašto kodas patikrinti, laivybos išlaidų už jus, mūsų bendradarbiavo kurjerį DHL/TNT/EMS/UPS/FEDEX, remiantis savo pristatymo adresą ir kaina mūsų produktą.Mes mokesčio dalis, laivybos mokestis atitinkamai.Aš tikiuosi, jūs suprantate.

1: Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, Prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių mums.

2: Jei yra problemų su savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes, kad mūsų pastangos padės jums išspręsti problemą.

Žymos: lazerinis graviravimas co2 100w, 500w lazerio pjovimo, metalo, cnc router, metalo pluošto lazeris 50w, co2 lazeriu įranga, K40, 40w lazeriu, laser cutting machine 40 w, 80w lazeriu, laser cutting machine 15w 50

Panašūs produktai