Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Kelių Dviračio Pedalai, Anglies Pluošto su Trinkeles ZP-110 Suderinama su LOOK KEO Savaiminio Fiksavimo Guoliai Dviračių Priedų

€46.51 €29.30
  • Pedalas Kategorija: Savaiminio fiksavimo Pedalas
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Svoris:290g Klasė 3 Road Pedalai - Juoda

Paprastas naudoti, galima padarinių trinkelės įėjimo/laidos įtempimo mažas, lengvai įrašą dėmesį.

Savo didelio ir plataus sąlyčio paviršius užtikrina puikią minti pedalus stabilumą.

Į Racework Klasė 3 veleno sudaro negabaritinių plieno ašis su miniatiūriniais rutuliniai guoliai (11 mm, viduje x 17 mm išorėje) ir adata guolių kasetė pagerintas atsparumas dėvėjimuisi.A tarpiklis yra naudojami laikyti adatą guolis kasetę į vietą.

Naujas būdas montavimo veleno į pedalą įstaiga taip pat užtikrina ilgą laiką patikimumas mūsų pedalai.rracework verpstės yra tik patvirtino po rotacijos testas 2 mln. ciklų, esant 120tr/min. su apkrova 100kg ant centras, pedalo ir ekscentriški rotacijos (sukurti šoko ant kiekvienos rotacijos).

Atrasti malonumą ir naudą žirgais su racerwork pedalą.Paprastas naudoti, galima padarinių trinkelės įėjimo/laidos įtempimo mažas, lengvai įrašą dėmesį.

Savo didelio ir plataus sąlyčio paviršius užtikrina puikią mynęs pedalus stabilumą.Naujas būdas montavimo veleno į pedalą įstaiga taip pat užtikrina ilgą laiką patikimumas mūsų pedalai.

Žymos: shifter "shimano", anglies ec90, pedalas "shimano", koozer xm490, bosas pedalas, bicycl, dviračių priedai bendrieji, dviratis anglies rėmelį, anglies plėvelės, kalnų dviratis

Panašūs produktai