Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Sporto Anti-sausgyslių patempimas Kulkšnies Apsaugos Diržu, Apsauginis Dirželis Kulkšnies Blauzdos Tvirtinimo Dirželio Tvirtinimo Apkaba Korektorius Čiurnos Sąnario Apsauga

€2.03 €0.91
  • dydis:
  • Spalva:
  • Medžiaga:
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Savybės:

1. Kompaktiškas ir nešiojamas: yra toks mini ir šviesos svorio, šis produktas, neužima daug vietos ir gali būti lengvai atimti.

2. Patvari medžiaga: Šis produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus, ilgas tarnavimo laikas, tvirtas ir stabilus naudoti.

3. Čiurnos ir blauzdos apsaugos, dirželiai, tvirtinimo dirželiai, čiurnos sausgyslių patempimas apsaugos įrašus.

4. Apsaugoti savo kulkšnių, labai tinka lauko veikla, žaisti kamuoliu, važiavimas dviračiu, bėgimas, sunkioji atletika ir kt.

5. Lengva nešioti, gali suteikti patogus nešioti, saugoti sąnarius, šiltas, palengvinti simptomus, lėtinis kulkšnies skausmą ir pagerinti kraujo cirkuliaciją.

Aprašymas:

Aukštos kokybės audinio, patogus, minkštas ir kvėpuojantis.Tinka žmonėms, kurie zwichnięty kulkšnių, varus sąnarių ir raiščių.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: poliesterio pluoštas

Spalva: juoda

Dydis: 29*20cm

Pakuotė:

1 * Apsauginis Dirželis

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

77714

Žymos: sulaužyta koja, kojos lūžis, ankl, koja dirželis, kelio parama, kulkšnies lūžis parama, gimnastikos virvės, blauzdos parama, 5g telefono, kinija telefono

Panašūs produktai