Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Blynas Keksiukų Tešlą Balionėlis Įrankis su Matavimo Etiketės Vertus-Alkūninius Šluotelė Dangčio Kepimo Įrankis Bakeware kūrėjas, Bandelės Vafliai

€13.78 €9.64
  • kepimo pyragai, bandelės, įrankiai: Cupcake Maišytuvas
  • Modelio Numeris: FV0087
  • Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas: Tešlos Maišytuvai
  • Sertifikavimo: CE / ES, CIQ, MPT, LFGB, SGS
  • Rinkinio Numeris: 1
  • Medžiaga: ABS + nerūdijančio plieno
  • Funkcija: Eco-Friendly, Įžuvinti
  • Tešlos Maišytuvai: Tešlą Dozatorius

Nauja

- +

Blynas Keksiukų Tešlą Balionėlis Įrankis su Ranka Skriejikas Šluotelė Dangčio Kepimo Įrankis Bakeware kūrėjas su Matavimo Etiketės Keksas, Vafliai

Aprašymas:

DALIS KONTROLIUOJAMA - Įrengta lengva kontroliuoti, spyruokliniai rankena, kuri atidaro ir uždaro balionėlis antgalis, jūs ir jūsų šeima visada bus galima padaryti, kad puikiai portioned ir nuosekliai pusryčiai maistas ir desertai.

PASTATYTAS ŠLUOTELĖ - Tai tešlą mediniai ateina su top maišymo skriejiko rankenos dangtelis prie pastatytas nerūdijančio plieno šluotelė, siekiant užtikrinti, kad jūsų tešlą išlieka sklandus ir grumstas nemokamai.

PLATI BURNA ATIDARYMO - daug burna atidarymo daro šį kepimo indų lengva užpildyti.Dabar pilant į savo tortą, aitvaras, ir pliurpalas tešlą bus vėjas!Šis dozatorius turi iki 3,5 puodeliai savo mėgstamą tešlą.

MAŽIAU NETVARKA - lašeline nemokamai atidarymo ir uždarymo antgalis mūsų tešlą balionėlis sumažina sujaukia išlaikyti jūsų blynas, keksų, ar keksiukų tešlą iš varva ant jūsų virtuvės skaitikliai.Valyti bus akimirksniu su šiuo patogu šefo priemonė!

Prekės INFORMACIJA - 6.75" (W) x 11" (K.)Medžiaga: Plastmasinis.Talpa: 28 oz, 3.5 Puodeliai, 800mL.Įrengta: spyruoklinė rankena, atidaryti ir uždaryti balionėlis antgalis, ir viršuje maišymo alkūninius-dangtis su rankena pritvirtinta šluotelė.Spalva: raudona.BPA nemokama.

Žymos: už ravioliai (koldūnai), 6 colių pyragas visos, eggette pliurpalas maker, vyras kepimo, 0 kepimo, dell inspiron 14z n411z plokštė, bundt cake pan, tešlą piltuvą, tešlą padalinkite, spurgos maker

Panašūs produktai