Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Sandėliavimas Namuose Dažymo Lovelis Organizatorius Aplinkos Multi-Valtis Laikiklis Grotelių Diamond Siuvinėjimo Reikmenys Atvejais Tapybos Lauke

€12.61 €7.57
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Diamond dažymo įrankių laikymo dėklas
  • Piešimo Laikymo Tipas: Piešimo Laikymo Lentynos
  • Medžiaga: Plastikiniai

Nauja

- +

Kulka Taškų:

1、Atnaujinti Dizainas: Pridėti pen skylę dizainas, kuris gali geriau laikyti rašiklį, kai baigsite gaminti.Jums pasireiškia:1 VNT dėklas organizatorius(9Grids),6 VNT. baltos spalvos dėklas.

2、Plačiai Naudojamas: Jis leidžia jums tvarkyti kelių spalvų deimantų vienu metu išlaikant bako ir deimantų plokštelės kartu.Sutaupyti laiko ir vietos.Tai leidžia daug lengviau valdyti savo deimantų.Ir rašiklio laikiklis dizainas gali veiksmingai saugoti pen, išvengti sutrikimas.

3、Aplinkos Medžiagos: saugojimo dėklas diamond paveikslas yra pagamintas iš natūralios medienos, kuri yra environmentall, patvarus, daugkartinio naudojimo,ir ne taip lengvai skaldytų.

4、Lengva Įdiegti: Mūsų dėklas organizatorius yra lengva pašalinti ir įdiegti, ir duoda nurodymus, siekiant padėti jums geriau naudoti.Ir tinka visų rūšių deimantai, nesvarbu, kvadratinis ,apvalus, visiškai gręžimo arba iš dalies gręžimo, ji bus padaryti savo tapybos procesas tampa lengvas ir malonus.

5、Gerą Funkciją: Jis gali būti lanksčiai derinami ir sukrauti ir efektyviai valdyti deimantais, leidžia jums dirba diamond tapyba taip daug lengviau ir jums nereikia nerimauti apie deimantų pereinanti visos.

Techniniai duomenys:

Tipas: diamond dažymo įrankiai

Plokštelės medžiaga: plastikas

Plokštelės laikiklį medžiaga: mediena

Spalva: mediena spalva

Dydis:

Plokštelės laikiklį, dydis: apie 20x10x6cm7.87x3.93x2.36inch

Baltos dėklo dydis: apie 9.5cmx6cm/3.74x2.36inch

Pakavimo Sąrašas:

1 x Dėklas Organizatorius(9Grids)

6 x Baltas Dėklas

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir stebi efektas, spalvos gali būti lengvai skirtumas.

2. Prašome leisti šiek tiek leistini dydžio nuokrypiai dėl rankinis matavimas.Dėkojame už jūsų suprasti.

3. Mes jums instaliavimo instrukcijos.

4. 1cm=0.39 cm.

Pastaba:

Rekomenduojama, kad mažas ekrano režimu išmaniųjų telefonų per 6,5 cm, ir plataus ekrano režimas telefonuose per 6,5 cm.

Mokėjimo būdai:

Jums gali sumokėti naudodami bet kurią iš pirmiau nurodytų būdų ir pls sumokėti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

Jūsų mokėjimas bus patikrintos Ervera.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą, kai jis jau baigtas.

Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją dėl Ervera.lt.

Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus perdirbama iš karto ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir pakuotė:

Visos prekės yra tikrinama, ir taip pat supakuotas prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

Svoris paketą, per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jeigu svoris būtų virš 2kg.

Paprastai ji trunka apie 15-60 dienų ir galėtų būti šiek tiek ilgesnė, kai dykviete.

Galite pasirinkti, greitas pristatymas metodą, jei norite gauti paketą anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Grįžti ir Grąžinti:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei pakuotė yra prarastas, pažeista tranzitu, arba gavo klaidingus elementą.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis ir mes būsime laimingi galėdami padėti.

Atsiliepimai:

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.

Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Žymos: lauke organų, pietūs dėklas, lauke suvilioti, batų dėklas, batų dėžutę, dekoro dėklas, dėklas mediniai, montessori dėklas, ledo liejimo formos, lauke storag

Panašūs produktai