Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Mesti Pagalvės, Sofos, Pagalvėlės, Raštinės Plauko Atlošas, Naktiniai Gyvenimo Jaukus Kambarys Apdailos Pagalvėlė U0I6

€1.22 €0.73
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Unpick ir Plauti: Nuimamas ir Plaunamas
  • Stilius: Klasikinis
  • Tipas: Sėdynės Pagalvėlė/Atgal Pagalvėlės

Nauja

- +

Aprašymas:

100% brand new ir aukštos kokybės.

Spalvos: balta, pilka, šviesiai geltona, mėlyna, ruda

Medžiaga: trumpas pliušas

Ilgis: apie 43*43CM

Forma: kvadratas

Panaudojimas: kėdės, dekoracijas, vietas, automobiliai

ypatybė:

Aukštos kokybės audiniai, su gryno tekstūra sukurti elegantišką ir patogią atmosferą, kaip tu nori, rodo stilių ir skonį, kaip praleidote, tai esmė melodingo metų.

Atrinkti audiniai, jaukus dizainas, kiekvienas iš mūsų stilių ir audiniai yra kruopščiai atrinktų ir suderintų dizainerių.Pasirinktas pliušinis audiniai yra minkšti ir patogūs, lengvai valomas, nereikia kamuolys, ir storio audinius.Tai yra geras pasirinkimas namų.

Lengva išardyti ir plauti, kiekvienas stilius yra pagaminti iš nerūdijančio plieno užtrauktukas, lengva naudoti, linija yra simetriška ir stora, ir linijos neturi nukristi ir linijos yra nutekėjo.Kokybė gali būti vertinama.

Meistriškumo yra puikūs, automobilio linijos yra plokščia, ir purus pp medvilnės pagalvės branduolys yra naudojami, kuris yra pilnas ir pilnas, ir nematomas vietas yra taip pat labai atsargiai.

Pakuotė:

1*Pagalvėlė padengti (be užpildo)

pastaba:

1. Dėl skirtingos šviesos ir ekraną, spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.elgetauti būti atleisti.Prieš siūlymą, prašome įsitikinkite, kad jūs don ' t mind.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti skirtumas 1-5mm.

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

Žymos: trikampio formos snukio pagalvė, kėdės pagalvėlė padas, lovos pagalvė, pagalvėlė aukso, royal dekoro pagalvės kambarį, dviračių gelio pagalvėlės, kūdikių sustiprinti pagalvė, sofos pagalvėlės, pagalvė, negabaritinių virtuvės kėdės pagalvėlės

Panašūs produktai