Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Hummingbird Lizdus Sūpynės Paukščių Kabantys Žaislai, Rankomis austi Rotango Pasaulyje Paukštis Papūga Namas Su Medvilnės Šuniukas Mažas Augintiniai Žaislai

€4.64 €2.69
  • Funkcija 02: Paukščių Žaislai
  • Funkcija 03: Hummingbird Lizdus
  • Tipas: Kabo Žaislas
  • Medžiaga: pušies mediena
  • Funkcija 01: Paukštis Papūga Žaislai
  • Didmeninė: Taip
  • Prekės Pavadinimas: Peitten

Nauja

- +

Kulka Taškų:

1、Geriausia Dovana: kabinti pet kamuolys suteikia žaislai paukščių, sumažinti nuobodulio.Ji labai tinka draugais ir šeimos nariais, taip pat tuos, kurie turi namus ir kiemus.Tai yra geriausia dovana pavasarį.

2、Aukštos Kokybės: hummingbird lizdą rankomis austi iš natūralių rotango, saugus ir patvarus.Atsispirti lietaus ir stipraus vėjo ir prižiūrėti lizdą-pavyzdžiui, medžiagos.

3、Lengva Naudoti: rotango medžiaga yra lengva suvokti, suteikia gerą įspūdingos erdvės, ir tuo pačiu metu, griebtuvai, tinkamos medžiagos.

4、Platus naudojimas: hummingbird lizdą yra užpildytas su medvilnės teikti lizdus medžiagos hummingbirds.Įdėti hummingbird lizdą lauke ant medžio aplink paukščių lesyklėlę.Paukščių pašėlusiai užpildyti savo snapą su pūkas, ir tada skrido į savo lizdą.

5、Pakuotėje Yra: Kiekviename rinkinyje yra 2 medvilnės sepak takraw kamuolius.Skersmuo hummingbird kamuolys yra 10cm, ir bendras ilgis yra apie 35cm.Jie yra labai lengvi ir gali būti pakabinti ant beveik bet kurį filialą.

Specifikacija:

Pavadinimas: Hummingbird Lizdus

Dydis: ratten kamuolį, skersmuo apie 10cm, bendras ilgis: apie 35cm

Bendroji masė: apie 27g

Įpakavimas: OPP

Pakavimo Sąrašas:

2*Hummingbird Lizdus

Žymos: aukso paukščių puošmena, paukštis lizdą, birdhouse, snapas paukščių puošmena, paukščių namus, medienos, pakilo paukštis apdaila, medinių sienų paukščių puošmena, paukščių namai, rankų darbo medienos paukščių puošmena, džiunglių paukščių puošmena

Panašūs produktai