Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

03KD Klasikinis MagicTrick Naujovė Kamštukas Žaislai Pinigų Keitiklis Žaislas Vaikams, Suaugusiems, Close-up Išdaiga Prop Nustatyti Rinkiniai Stebuklinga Spausdintuvą

€1.27
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Savybės: Naujokas
  • Rekomenduojame Amžius: 4-6y
  • Lytis: Unisex

Nauja

- +

03KD Klasikinis MagicTrick Naujovė Kamštukas Žaislai Pinigų Keitiklis Žaislas Vaikams, Suaugusiems, Close-up Išdaiga Prop Nustatyti Rinkiniai Stebuklinga Spausdintuvą

OOTDTY

Savybės: Kvalifikacijos Medžiaga: Pagaminti kvalifikuotų audiniu & plastikų, ne toksinių ir atsparumas dilimui , patvarus, ilgą laiką naudoti.

Klasikinis Magiškas Rekvizitai: klasikinis magiškas triukas daiktą, kuris gali padaryti popierius pakeisti į pinigus, klasikinis magiškas spektaklis pareikšti šokiruojančio netikėtumo ir pramogų.

Populiari Naujovė Prop: juokingus triukus, atraminiai gali spausdinti pinigus, kai roll tai, valdomas lengvai ir negali susidurti, kuris jums populiarus, bet kuriuo rūšių šalys, nešiojamų dydžio, kad jį būtų lengva pasiimti su ir tinka rezultatus.

Slėgis, Atpalaiduojantis Žaidimas: Įdėti save į gudrybės ir mėgautis atpalaiduojančia laiko su stebuklinga rinkinys, kuris yra taip pat slėgio mažinimo priemonė įvairių asmuo.

Geriausias Pasirinkimas Atmosfera Pastatas: Tinka gimtadienio, Kalėdų Išvakarės,Naujųjų Metų Dieną šalies, geras pasirinkimas, vaikams & suaugusių šalies naudai nustatyti.

Specifikacija: Produkto Dydis :apytiksl. 11.9 x 6.4 x 2.3 cm/4.69 x 2.52 x 0.91 cm

Medžiaga: Plastikas, Medžiaga

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Grynasis Svoris: 56g/0.12 kg

Komplektą Sudaro: 1Set Pinigų Priėmimo Stebuklinga Rekvizitai

pastaba: Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Žymos: magija manipuliatorius, triukui, dtf spausdintuvą, spausdintuvo marškinėliai, pinigų spausdintuvas mašina, komedija, magija, monetos triukui, plokštė spausdinimo mašina, rinkinys magic, monetos apgauti

Panašūs produktai