Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Virtuvės Kriauklė Organizatorius Saugojimo Nerūdijančio Plieno Indų, Virtuvės Reikmenų Laikiklį Sponge Šepetėlių Stovas Su Drainboard Drainerfor Namuose

€30.13
  • Medžiaga: Metalo
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Aprašymas

Ar manote, kad jūsų namų virtuvėje negali būti gerai organizuota su jūsų esama?Ar jūs norite daugiafunkcinis organizatorius rodyti savo įvairių virtuvės reikmenys?daugiau dvejonių, kad jūsų virtuvės kriauklė stalviršio, švarus ir organizavo su mūsų HOMEMAXS virtuvės kriauklė organizatorius, paprastas, bet 3-in-1 integruotas projektavimo, išlaikyti savo kempinė ir plaštakoje tvarkingas ir netvarkingos, kai baigsite.Sausas, greitai ir neišeidami iš valgyklos.

Savybės

- Gamintojas: HOMEMAXS.

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

- Medžiaga: Nerūdijantis plienas.

- Dydis: 24.7 x 14.7 x 14.7 cm/9.7 x 5.7 x 5,7.

- Tai virtuvės kriauklė organizatorius yra pastatyti ir patvarus nerūdijančio plieno medžiagos, rūdžių, užtikrina estetika ir švarus.

- Nutekėjimo krepšelį, rankšluosčiams kabinti lazdele ir nuimamas nutekėjimo visos 3-in-1 integruotas projektavimo, padės jums išspręsti valymo ir džiovinimo problemų, kai visiems.

- Nuimamas nutekėjimo pan renka visos vandens, kuris apsaugo ją telkti į lengvai galima ištraukti ir išvalyti.

- Mūsų virtuvės kriauklė organizatorius yra puikiai organizuoti kempinės, šepečiai ir skystas muilas, saugo stalviršio, švarus ir sausas.

- Idealiai tinka naudojant jį virtuvėje, vonios kambarys ir bet kur, kur jums reikia.Laikyti stalviršio gera, daugiau pažaisti kriaukle.

1 x HOMEMAXS Virtuvės Kriauklė Organizatorius

Žymos: patiekalas drainer virtuvė, virš durų lentynos, krepšelis stalčių, šaldytuvas pusėje saugojimas, kabineto indų džiovykla, patiekalas stovas iš nerūdijančio plieno, virtuvės plokštelė stovo, patiekalas drainer nerūdijančio, drainer stovo, knygų lentynos laikiklis

Panašūs produktai