Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

8PCS Nerūdijančio Plieno Šaukštas Prabanga Vaivorykštė Gėlių Šaukštai Kavos, Arbatos Šaukštas Spalva Sriuba, Arbata, Desertas Šaukštas Baras, Kavos Stalo

€3.89 €3.15
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Pakuotės dydis: 15*5*3cm

Mokėjimo būdai:

Paramos daug mokėjimo būdų, galite tai patikrinti prieš mokėjimą.

Prašome sumokėti per 7 dienų nuo užsakymo.

Garantija:

Mes nemokamai arba už laivybos metodą, jūs galite pasirinkti patys.We ship pirmadienio iki šeštadienio, išskyrus švenčių dienas.Prašome susisiekti su mumis prieš jūsų mokėjimo, jei norite pakeisti pristatymo adresą.

Standartinis Paslaugų trunka apie 18-25 darbo dienų.Prašome atkreipti dėmesį, kad ši paslauga nėra susietos.

Operatyvus Aptarnavimas trunka apie 10-15 darbo dienų.Tai yra stebimi savo šalies pašto tarnybos interneto svetainėje arba (Kinija EMS interneto svetainėje).

Laivybos laikas per Švenčių (Kalėdų, Kinų naujieji Metai ir kt.) galėtų būti ilgesnė, nei įprasta.Prašome pridėti dar 5-10 dienų vėlavimo.

Grįžta terminas

Tuo atveju, priimti sugedusį elementą, klientas turi iki 7 dienas nuo reikalavimo gavimo dienos reikalauti grąžinti pinigus arba keičiantis į naują.

Jūs turėtumėte gauti neteisingą prekės, prekės turi būti grąžinta originalios, nenaudotos būklės, ir taip pat turi būti originalus langelyje ir pakuotės.

Mes neturime leisti grąžinamąsias išmokas arba mainų dėl proto.Prašome perskaityti visi aprašymai pateikti kaip vadovas, prieš siūlymą.Nors, kiekvienas žingsnis buvo imtasi siekiant užtikrinti, kad aš laivas teisingas punktas, bus proga, kai gaunate prekes, kurie skiriasi nuo aprašymas.Tokiu atveju, mes prašome, kad jūs nedelsdami susisiekite su mumis, kad galėtume ištaisyti.Jūsų pasitenkinimas yra svarbus mums ir mes vertiname jūsų verslą.

Apie mus

Po 6 metų sėkmingo pardavimo Ervera.lt, mes nusprendėme pradėti savo nirvaną.Šiuo metu mes specializuojamės moterų ir vyrų mados.Mes vertiname kiekvieno kliento, taip pat didmeninės prekybos klientų.Mūsų sandėlis yra įsikūręs Yiwu, didžiausias nedidelių prekių rinkoje Kinijoje.Mes siūlome savo klientams neįtikėtiną taupymo, palyginti su kainomis siūlo tradicinius mažmenininkus už panašių ar tapačių produktų.Mes siūlome gimtoji klientų aptarnavimo anglų, prancūzų ir Kinų.

Nedvejodami susisiekite su mumis, prieš ir po pirkimo; Mes įsipareigojame savo 100% klientų pasitenkinimo.Mes pasisakome už mūsų įsipareigojimas puikus aptarnavimas, 100% pilnas pinigus atgal, ir klientų pasitenkinimo garantija.

Pirkti su pasitikėjimu!

Komentarai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: ananasų šaukštas, rutulinis guolis pasukama plokštė, arbatinukas arbatos šaukštas, peiliai vaivorykštė, vaivorykštė šaukštas, nustatyti šaukštas, Kavos šaukštas, nustatyti šaukštai spalvinga, desertinis šaukštas, šaukštas arbatos

Panašūs produktai