Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Bonbon Sekso Žaislų Kalno Dildo Vibratorius Jojimo Paramos Pripučiamos Pagalvės Wiht Skylę Pagalvėlė Seksas Naudingas Moterims Masturbacija Prietaisas

€12.98 €11.43
  • Prekės Pavadinimas: TOUGHAGE
  • Commodity Quality Certification: 3C
  • Kategorijos: moterų masturbacija prietaisas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pavadinimas: Bonbon Sekso Žaislų Kalno
  • Elemento Tipas: Vibrators
  • Lytis: Sekso Žaislas Moterims
  • Spalva: tamsiai mėlyna
  • Tipas: Priedų, Užsegamas Vibratorius
  • dydis: AS picture
  • Funkcija: Ilgalaikio Penis Vibratorius
  • Modelio Numeris: Lytis Pagalvė
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Seksualinio Pobūdžio: No

Nauja

- +

Savybės:

Naudojamas kaip fantazija pagalvę už porą ištirti naujas įdomus ir stimuliavimas.Ten yra skylė, todėl ji gali būti laisvų rankų patirtį savarankiškai arba su partneriu.Naudoti vibratorius, turi geresnį poveikį su sekso žaislas.Padidinti porų intymumo, labiau įdomus ir naudingas, ištirti naujas įdomus ir įspūdžių

Rėmimo pagalvė TURI MASĘ GERAI, teikia paramą slankstelių ir atgal.Ir visą raundą paremti galite palaiko kūną prie kiekvieno kampo, todėl ji yra taip pat geras masažas arba joga, puikus giliau skverbtis ir skiriasi sekso pozicija.Išsaugoti savo jėgas su sekso žaislas.

Mėgaukitės miega su šiuo oda-draugiškas, pūkuotas elastinga pagalvę!Atsparus vandeniui pagalvę galima plauti tiesiogiai.

Kad padidinti roll pagalvė gali būti pripūstos iki burną arba siurblys.Kai ji tuščia, tai pripučiamos pagalvėlės gali būti sulankstyti saugojimo (po lova ar spinta) ir patogus nešioti.

Kad Padidinti gali būti įdėti ant lovos kaip įprastą pagalvę.Jums nebus jaustis nepatogu turėti sekso pagalvę parodė į savo kambarį.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Pripučiami Pleišto Pagalvė

Medžiaga: PVC, flocking medžiaga

Spalva: juoda + sidabrinė

Prekės dydis: A:28cmx32cmx22cm;B:86cmx22cm

Prekės svoris:134d/275g

Pakuotės svoris:160g/300g

Paketų sąrašo:1 * Lytis Pagalvė

Patarimai:

Jūsų privatumas yra labai svarbus mums ir mūsų diskretiška pakuotė galite pirkti ir pasitikėjimo.Kai jūs pirkti sekso prekes mūsų parduotuvėje, mes jums apsaugoti jūsų privatumą,jūs nesijaudinkite, jūsų privatumo nuotėkio!

Vežimą:

Visame Pasaulyje Laivybos. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

Mes laivas Paštu Mažas Pakelis,Standartinis Pristatymas,Premium Laivybos ,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus.

Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

Paslaugų Tranzito Laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

Jei jums nėra gavę siuntą, per 35 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.

Pakavimas:

Jūsų privatumas yra labai svarbus mums ir mūsų diskretiška pakuotė galite pirkti ir pasitikėjimo.Kai jūs pirkti sekso prekes mūsų parduotuvėje, mes jums apsaugoti jūsų privatumą,jūs nesijaudinkite, jūsų privatumo nuotėkio!

Garantija:

12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Sugedę daiktai turi būti nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Žymos: pripučiami vyrų analinis kaištis, dildo moterims, dildo lėlės, štangos spaudimas, vibrat, toughage suaugusiųjų, saldainiai vestuvėms, sekso parduotuvė, žalia lapų pagalvės, pagalvė lytis

Panašūs produktai