Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

5/10/20Pcs Morkų Maisto Maišą Sandarinimo Įrašą Šviežių Išlaikyti Apkabos, Gruntas Maisto ir Užkandžių, Krepšiai Virtuvės K9Store

€4.09 €2.54
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Plastikiniai

Nauja

- +

5/10/20Pcs Morkų Maisto Maišą Sandarinimo Įrašą Šviežių Išlaikyti Apkabos, Gruntas Maisto ir Užkandžių, Krepšiai Virtuvės K9Store Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Aukštos kokybės medžiagos: Pagaminta iš medžiagos PP, saugios, tvirtos medžiagos, ir ne savitą kvapą, nesukelia žalos vaikams, ir jums.

2. Lengva saugoti ir kompaktiškas: Mūsų stumdomas maišelį sandarinimo apkaba yra labai paprasta naudoti, kompaktiškas ir lengvas, ir lengvai atlikti.Antspaudas tie užkandžiai, kai į juos į kelionę, nesirūpindami, kad jų yra visur išmėtytos.

3. Multi-purpose: Mūsų maisto maišą turėtojas yra praktinė virtuvės aksesuaras su gera airtightness ir pakartotinai naudoti.Taigi jūs galite laikyti visų rūšių maistą šviežią ilgesnį laiką ir jį saugo, sandėliukas, šaldytuvo ar šaldiklio.

4. Tinka plastiko maišeliai, įvairaus dydžio: Tinka užkandžių krepšiai, grūdų maišus, šviežių ir šaldytų maisto produktų, kepinių, sauso maisto maišus, naminių gyvūnų maistas, krepšiai, ir t. t.Venkite maisto ar pieno miltelių nuo drėgmės.Tai gali padėti jums saugoti maisto, nesirūpindami apie kitokį skonį.

5. Lengva naudoti: Snap-on konstrukcijos, geros elastingumą, todėl ji lengvai atidaryti ir uždaryti.Nereikia suristi maišelį atidaryti, tik kablys maišelio atidarymo ir užrakinimo sagties.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Medžiaga: PP

Dydis: 11,5 cm ilgio

Komplektą Sudaro:

5/10/20pcs(pasirinktinai) x Sandarinimo Įrašus

Žymos: xr įdėklai

Panašūs produktai