Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Trikampis, Saulės Pavėsyje Plaukti Trikampio Baldakimu UV Blokuoti Saulės Pasislėpti Audinio Kiemas, Terasa, Lauko Priemonė, Veiklos, Kieme, Markizės

€19.10 €11.65
  • Funkcija 1: Saulė Pastogė
  • 3 funkcija: Trikampis Skėtį Nuo Saulės
  • Modelio Numeris: Saulė Pavėsyje
  • Spalva: Spausdinti
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Plaukti Apdaila: Kita
  • Funkcija 5: Kempingas Atspalvis
  • 4 funkcija: Sodas, Terasa, Baseinas Atspalvių
  • Burių Medžiagos: Kita
  • 2 funkcija: atsparus vandeniui
  • Tipas: Atspalvis Burės & Talpyklos Tinklai

Nauja

- +

Aprašymas:

1. Kvėpuojantis ir Apsauga: audinys yra kvėpuojantis ir gali blokuoti 95% U/V, leidžiant oro ir šviesos pro, tokiu būdu gauti daugiau patogią erdvę.Tvirtas polietileno virvės taip pat yra numatyta.Lengva naudoti-naudoti komplekte laidas pridėti atspalvį plaukti D-žiedas į savo struktūrą.

2. Heavy Duty: Visi kraštai yra pastatytas sunkiųjų dvisluoksnį sustiprinta susiuvami siūlės, neleidžia apdriskę kraštus ir iš formos.Kiekviename kampe baigiasi su nerūdijančio plieno D-žiedas lengvai kabinti, extra heavy susiuvimo padėti D-žiedai tvirtai pritvirtinti prie pavėsyje plaukti.

3. Taikoma Kartų: Idealiai tinka kiemo, baseinas, balkonas, stogine ir kt.Kvėpuojantis audinys leidžia vandens ir oro, kad eiti per laisvai, ne sutelkti vandens lietingą dienų, atsparus tiek saulės ir vandens, jokios priežiūros reikia.Jie suteikia stilingą išvaizdą ir padaryti savo srities privatumo saugus, kietas ir pasakų.

4. Aukščiausios kokybės Medžiagos: Jis yra pagamintas iš švelniavilnių Oksfordo audinio, nerūdijančio plieno, D-žiedas, kiekviename kampe.Visi mūsų skėtį nuo saulės burės yra sumažinti iš didelių atspalvio audinio, o ne sudaryta iš mažų atspalvį bures, ar likusių vienetų, taigi, nėra jokių sujungimo linijos ant paviršiaus.Ir siuvimo siūlai ant briaunos yra pagaminti iš PE, kuris yra stipresnis ir sunkiau nutraukti.Mūsų saulės burė taip pat valdo visą kraštais baltos juostos kiekvienoje pusėje pagerinti kietumas ir pailginti tarnavimo laiką.

5. Platus: Jis yra plačiai naudojamas kiemai, vejos, tvoros, baseinai, grilis srityse, tvenkiniai, deniai, kiemuose, vartų aikštelės, parkai, pastogės automobiliams, paviljonai, smėlio dėžių, važiuojamosios dalies ar kiti lauko renginiai.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Trikampio Skėtį Nuo Saulės Burė

Spalva: spausdinti

Medžiaga: poliesterio pluoštas/poliesteris/oxford medžiaga

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo Sąrašas:

Trikampio Formos Skėtį Nuo Saulės Burių*1

Virvė*3

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Žymos: markizės plaukti, tentas nepralaidus vandeniui, markizės audinys, žaidimų aikštelių lynai, lovelę baldakimu lauko, asilas kremas, plaukti atspalvį trikampis, ombre audinio paprasta, sodo skėtis, atspalvis plaukti 5x5

Panašūs produktai