Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Elektros Indukcijos Vandens Srove Banginio Formos Elektros Žaislas Su Šviesos Ir Muzikos Kūdikių Išskirtinį Vonios Žaislas

€3.75 €2.73
  • dydis: 11*10*9cm
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Temos: Gyvūnai Ir Gamta
  • Spalva: balta, mėlyna (pasirinktinai)
  • Medžiaga: ABS + elektroniniai komponentai
  • Baterija: 3*AA Baterijos
  • Rekomenduojame Amžius: 4-6y
  • Pakuotė: 1* Elektrinių vandens srove banginis žaislas

Nauja

- +

Savybės:

1. Patvari medžiaga: shell produktas yra pagamintas iš ABS medžiaga, kuri yra draugiškas aplinkai ir saugus, atsparus rudenį, patikimos kokybės ir patvarus.

2. Indukcinis vandens purškimo: produktas turi įdiegtą smart chip, yra indukcinis vandens purškimo funkcija, vandens inducts vandens, ir vandens yra automatiškai nutraukiamas, sustabdyti vandens aerozolio, kuris yra patogus naudoti.

3. Taikymo sritis: produktas turi apšvietimo efektai ir yra įdomu.Jis gali būti naudojamas ant vandens ir žemės.Jis leidžia kūdikiams žaisti, o maudytis, ir gali būti naudojamas kaip maudymosi raminamasis žaislas.

Aprašymas:

Šis produktas yra elektros indukcijos vandens srovės banginis žaislas su vandeniui funkcija, kuri gali skatinti kūdikio pojūčiai žaidžiant, kai kūdikis yra vonia.Jis yra kompaktiškas ir rafinuotas, patogu ir praktiška.

Techniniai duomenys:

Dydis: 11*10*9cm

Baterijos: 3*AA baterijos

Medžiaga: ABS + elektroniniai komponentai

Spalva: juoda, mėlyna (pasirinktinai)

Pakuotė:

1* Elektrinių vandens srove banginis žaislas

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: 3m anglies pluošto vinilo, t8000, kūdikių lemputė, slaptas seksas, mielas lempos, vaikai lempos, kūdikių naktiniai staleliai, lempa, kovos su plaktuku, vaiko safty, interneto saugos

Panašūs produktai