Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

2021Yoga Kelio Trinkelėmis Pagalvėlių, Riešo, Klubų, Rankų, Kojų, Rankos Alkūnės Pusiausvyros Pratimai kūno Rengybos Treniruotės Joga Motina Sporto Rinkinį Lašas Laivybos

€7.70 €3.92
  • Medžiaga: PVC
  • Tipas: Sėdynės Pagalvėlė/Atgal Pagalvėlės
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Savybės:

Pranešimas:rankinis matavimas, prašome leisti 1-3cm klaida

Spalva:šviesiai rožinė, šviesiai mėlyna, juoda, violetinė, tamsiai žalia, rožė, raudona, tamsiai mėlyna

Dydis:F

Medžiaga:PVC

Prekė: Joga Antkelius

Pakuotė: 1pc arba 2vnt(rodyti kaip Miniatiūros )

Medžiaga: PVC

Storis:20mm

Savybės:

1.Lengvas ir Nešiojamas: Mūsų jogos antkelius, yra šviesos ir lengva nešioti, jūs galite įdėti juos į savo jogos maišelį ir priimti juos į bet kokį sporto ar mankštos su bet kitos dėmės įranga.

2.Patogi ir Puiki Apsauga : Yra pakankamai storis, galite naudotis patogiai kietos grindų.Apskrito vietos yra teikiama centro jogos kelio trinkelėmis, puikus spindulys prisitaikyti prie sąnarių, Palengvinti diskomfortą, fizinės veiklos metu.

3.Ne Lengvai Deformuojasi ir Ašara : jogos kilimėlis yra proto, kurį PU medžiagos,kuri yra labai ekologiška jis skiriasi nuo TPE, medžiagos, turi didelio tankio, didelio elastingumo, o ne deformuoti arba nutraukti ilgą laiką.

4.Ne slydimo ir atspari Vandeniui: Mūsų jogos antkelius yra puikiai su bet jogos kilimėlis, patvarių ir karščiui atsparaus paviršiaus, atsparus vandens ir prakaito.

5.100% PINIGŲ grąžinimo PARDAVĖJUI GARANTIJA: Klientų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.Mūsų Raišteliu Maišą ateina su 3 mėnesių garantija, jei nesate patenkintas mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes arba grąžinti pinigus, arba redeliver naują produktą.

Žymos: mat gumos joga, kėdė cusion, sofos pagalvėlės, kojų pagalvę, cb500 padas, pagalvė, kojos sportas, neperšlampama automobilių pagalvėlė, kietas pagalvė, dildio

Panašūs produktai