Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

10vnt 7.2 W LED sudaro IP65 Veidrodis Šviesos Veidrodėliai Priekinių žibintų USB5V Reguliuojamas Vandeniui LED Užpildyti Lempos Holivudo Sienos Lempos 2021

€12.37 €6.31
  • Prekės Pavadinimas: AOKAILA
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Didmeninė: Taip
  • Formos: Kita
  • Funkcija 02: Dekoratyvinis Apšvietimas
  • Yra Lemputės Įtraukti: Taip
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Funkcija 01: sudaro veidrodėlio lemputė
  • Tipas: VEIDRODIS

Nauja

- +

Aprašymas :

1. 3 Spalvų Temperatūros Režimai, 10 Rūšių Reguliuojamas Ryškumas ir IP65 Vandeniui: profesionalus makiažas menininkų rekomenduojame Holivudo žibintai, yra 3 rūšių, šaltai balta, natūralios baltos ir šiltai balta funkcijos, kurios gali patenkinti jūsų poreikiai skirtingi įvairioms progoms.Šis kosmetinis veidrodėlis šviesos suteikia 10 lygių ryškumo.Tai leidžia jums užbaigti tobulą makiažą ir padažu.Į IP65 vandeniui reitingas reiškia, kad jis gali atlaikyti vandens rūko, vonios kambarys, mėgautis savo makiažas metu vonios kambaryje!

2. Lipnus, Lengva Įdiegti: Kosmetinis veidrodėlis šviesos, nereikia surinkti ar elektros laidų, nereikia gręžti, pasta ir naudoti, nebus pažeisti veidrodis.Merginos gali lengvai įdiegti savo Holivudo veidrodis šviečia tik keletą minučių!

3. Energijos taupymo ir Patvarus, o Ne Kenkia Akims: LED veidrodis šviesos priima profesinės LED žibintai.Po daugelio profesionalų testai, ryškumas yra koreguojama.Ji ne tik užtikrina energijos taupymas ir ilgesnis tarnavimo laikas, bet taip pat užtikrina, kad akys bus ne skauda akis, kai susiduria plauti stalo lempa ilgą laiką. .

4. Tolygiai Užpildyti apšvietimo, kad Makiažas Labiau Rafinuotas: Holivudo stiliaus LED makiažo veidrodėliai žibintai gali būti derinama ir ne bus, 10 lemputes, tolygiai alsuoja šviesa iš kelių kampų, kosmetika neturi jokių tamsių kampų, jokių šešėlių, ir aiški informacija, siekiant išvengti nepakankamo makiažas.Jausmas, sumišęs, tai yra būtina už kiekvieną graži mergina.

5. Patobulinta ir Išplėsta Versija, Plačiau Naudojama: Makiažo veidrodis lempos, jos bendras ilgis yra daugiau nei 5 metrai (16.4 kojų), tinka daugeliui veidrodžiai.Ilgis tarp kiekviena lemputė gali būti nustatomas taip, kaip reikia.Ji gali būti naudojami ne tik kaip LED makiažo veidrodėliai šviesos, bet taip pat gali būti naudojama papuošti savo miegamąjį.Tualetai, vonios kambariai, kirpyklos, meno parodos, gyvenamieji kambariai, drabužių parduotuvės, jūs galite naudoti ją kaip mąstantis dovana jūsų draugei, motina ir dukra.

Savybės:

1. 3-color keturių mygtuką pereiti, ilgis-1.8 metrų, USB universali sąsaja, balta, jungiklio padėtis yra apie 90cm arti šviesa, paramos jungiklis/šviesumo reguliavimas spalvų perėjimas.

2. Sukasi imtis-iki viela, patogus laikymo, klijų ir montavimas yra patogu.

3. Rinkinį neįeina maitinimo adapteris, pristatymo yra tik šviesos, ne veidrodis.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Veidrodėlis, Priekinis Žibintas/Užpildyti Šviesos

Spalva: balta

Dydis: apie 5.4 m/212.60 colių (pratęstas)

Pakuotės dydis: apie 20.2*14.5*5.3 cm/7.95*5.71*2.09 colių

Medžiaga: pvc ir ABS

Svoris: apie 230g

Įtampa: USB5V

Galia: 7.2 W

Spalvos temperatūra: 3000K-8000K

Galvutės skersmuo: apie 45mm/1.77 colių

Montavimo būdas: dvipusės juostos/siurbtuko

Pakavimo Sąrašas:

Veidrodėlio Lemputė*10

Pearl Cotton Kamščio Pagrindo*1

Pearl Cotton Lapas*1

Naudojimo Instrukcija*1

Pastaba:

1. Prašome leisti 1-5mm paklaida, nes rankinis matavimas.

2. Nes skirtumas tarp šviesos ir ekrano spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Žymos: raundas holivudo tuštybės veidrodis, tarp mūsų, custom audinio plakatas, tarp mūsų led, lempos naruto, vazonas, led rgb vandeniui, dumpling steamer, 20m led juostos, asmeninį sienos raštu

Panašūs produktai