Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Medienos Apdirbimo Įrankiai Kišenėje Įstrižai Skylę Varžtų Veržimo Locator Grąžtai 15 Laipsnių Kampu Gręžimo Vadovas Nustatyti Skylę Puncher Dailidžių Įrankiai

€34.04 €18.04
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Medžiaga: Kita
  • Naudoti: Medienos Gręžimo
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: DWZ
  • Sertifikavimo: CE
  • Modelio Numeris: 200001401
  • Tipas: Pagrindinė Grąžtas

Nauja

- +

Specifikacija:

Medžiaga: aliuminio lydinys

Spalva: Juoda

Dydis: Positioner: 7.6*5.1*2.1 CM

Riba žiedas/medienos gręžimo/atsuktuvas adapteris: 6mm, 8mm, 10mm

C apkaba: 6 cm

(Dėl vadovo matavimo, bus klaida 1-3 cm.)

Ypatybė:

1.Aukštos kokybės medžiagos: grąžtai, grąžtai yra pagaminti iš anglies plieno, ir positioner pagamintas iš tvirtos aukštos kokybės aliuminio, o tai nėra lengva rūdžių arba nulaužti.Tai yra paskutinis kišenėje skylę rungtynių reikalingi ilgą gyvenimą.

2.15 laipsnių pakreiptas varžtas tvirtinimo įtaisas: 15 laipsnių pakreiptas skylę lokatorius, kurie daro ryšį tarp dviejų plokščių stipresni, ir gali padėti jums lengvai išgręžti linkę skylę ir tiksliai poziciją.Gręžimo karūnos kit ateina su 6/8/10mm grąžtas adapteris, kuris gali patenkinti jūsų įvairius gręžimo poreikius ir gali greitai pakeisti plokštę.

3.Praktiškas ir gražus: lengva naudoti perforavimo rungtynių yra nepakeičiama už namų ūkio medienos apdirbimo "PASIDARYK pats"!Sukurti tobulą medienos apdirbimo skyles ir mazgų remonto, tinka profesionaliems medienos apdirbimo ir naudoti namų ūkyje.

4.Lengva naudoti: pasvirusios skylę locator galite lengvai ir greitai gręžimo pasvirusios skylės slėpti įsukite mediniai baldai.Mažas dydis, jis gali būti laikomas viena vertus, "PASIDARYK pats" medienos apdirbimo įrankius ir 2-way linkę skyles galima pasiekti tikslus varžtas ryšį.

5.Kelis pasirinkimus: grąžtas kit ateina su 6/8/10mm grąžtas adapteris, kuris gali patenkinti jūsų įvairius gręžimo poreikius ir greitai pakeisti plokštę.

6.Pagamintas iš tvirto aliuminio, tai ne rūdžių arba nutraukti.Tai yra paskutinis kišenėje skylę rungtynių, ko jums reikia. 15 laipsnis įstrižai skylę adresas: gali padėti jums gręžti skylių įstrižai lengvai.Gali būti koreguojami pagal jūsų poreikius, jūs galite padaryti, puikus derinys

7.6/8/10 mm grąžto adapteris: gali patenkinti jūsų įvairius gręžimo poreikius, ir greitai pakeisti plokštę.

8.Lengva naudoti-lengvai ir greitai gręžti skylių įstrižai paslėpti varžtai mediniai baldai.Mažiausias dydis-galima laikyti viena ranka, "PASIDARYK pats" medienos apdirbimo įrankius ir 2-way įstrižainės skylių pasiekti tikslus varžtas ryšį.

Paketą, Įskaitant:

Reguliuojamas įstrižai skylę locator*1

6MM medžio apdirbimo, gręžimo*1

8MM medžio apdirbimo, gręžimo*1

10MM medienos apdirbimo, gręžimo*1

Riba žiedas*3

6mm ratai adapteris*2

8mm ratai adapteris*2

10mm ratai adapteris*2

Hex raktas*2

Varžtas*20

Kamštis*20

C įrašą*1

Žymos: bench drill, gręžimo vadovas, 90 laipsnių gręžimo, grupė medienos jig, 300g jig, skylę kišenėje jig, kreg, visiškai sugadintų varžtų ištraukimo, woodwork, gręžimo skylės locator

Panašūs produktai