Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

18PCS Kalėdų Nerūdijančio Plieno Liejimo Nustatyti Sausainių Cookie Cutter "PASIDARYK pats" Pelėsių Kepimo Konditerijos Įrankis Meduoliai su imbiero priedais Namai Rinkinys Kepimo Formą

€11.33 €7.03
  • Taikoma: Kalėdų, gimtadienio, Valentino Dieną, Padėkos ir kt
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija 1: Eco-Friendly
  • Sertifikavimo: CIQ
  • Tipas: Slapukas Įrankiai
  • Pavadinimas: 18 vienetų rinkinys sausainiai, pyragai, Vaisiai, kepimo skardas.
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Modelio Numeris: Liejimo formos, Kalėdų Cookie Cutter
  • Funkcija: Eco-Friendly, Įžuvinti
  • Slapukas Įrankiai Tipas: Liejimo formos

Nauja

- +

Kulka Taškų:

1、18 dalių rinkinys Meduoliai su imbiero priedais Namai rinkinys.Įvairių formų sukurti gražių slapukus, pyragaičiai, vaisiai ir pan.

2、Patvarus ir maisto klasės: Mūsų peiliai yra pagaminti iš aukštos kokybės patvarus ir maisto klasės 430 nerūdijančio plieno, ne klijuoti, lengva naudoti ir valyti.

3、Saugos naudoti: sausainių cutter yra sklandų visų-suvirintos siūlės, yra garbanoti kraštą į viršų, gali apsaugoti vaiko vertus, švaraus krašto apačioje, galite lengvai pjaustomos.

4、Daugiafunkcį: Tinka patiekalai, pyragai, sausainiai, sausainiai, suši, vaisiai, desertas, daržovės, drugelis makaronai ir kiti "PASIDARYK pats" gamybos.Priešpiečių dėžutė arba užkandis, desertas ir priešpiečių dėžutė skirta vaikams.

5、Super mielas "PASIDARYK pats" įvairioms progoms: Kalėdų, gimtadienio, Valentino diena, Padėkos Diena, Helovinas, jubiliejus.

Aprašymas:

Vardas, pavardė: 18 vienetų rinkinį, sausainiai, pyragaičiai, vaisiai, kepimo skardas.

Medžiaga: 430 nerūdijančio plieno

Produkto savybės:

1. 18 dalių rinkinys Meduoliai su imbiero priedais Namai rinkinys.Įvairių formų sukurti gražių slapukus, pyragaičiai, vaisiai ir pan.

2. Patvarus ir maisto klasės: Mūsų peiliai yra pagaminti iš aukštos kokybės patvarus ir maisto klasės 430 nerūdijančio plieno, ne klijuoti, lengva naudoti ir valyti.

3. Saugos naudoti: sausainių cutter yra sklandų visų-suvirintos siūlės, yra garbanoti kraštą į viršų, gali apsaugoti vaiko vertus, švaraus krašto apačioje, galite lengvai pjaustomos.

4. Daugiafunkcis: Tinka patiekalai, pyragai, sausainiai, sausainiai, suši, vaisiai, desertas, daržovės, drugelis makaronai ir kiti "PASIDARYK pats" gamybos.Priešpiečių dėžutė arba užkandis, desertas ir priešpiečių dėžutė skirta vaikams.

5. Super mielas "PASIDARYK pats" įvairioms progoms: Kalėdų, gimtadienio, Valentino diena, Padėkos Diena, Helovinas, jubiliejus.

Pakavimo sąrašas:

1* kepkite pelėsių 18 vnt. rinkinys

Žymos: cooki cutter, kūdikių golfo, cooki, meduoliai su imbiero priedais namai, bambuko popieriaus, pyragas vamzdynų ginklą, meduoliai su imbiero priedais namai pelėsių, sausainių, slapukas namas, sausainių ginklą

Panašūs produktai