Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Žaidimų Konsolės Reikmenys, Kuprinės, Kelionių saugojimo krepšys pilka anti-scratch rankinės, kuprinės žaidimas rankena priedai PS5 už PS4

€55.11 €44.09
  • Prekės Pavadinimas: Rondaful
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Kita
  • Suderinama Modelis: Už PS5
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Laikymo Krepšys
  • Parama: Dropship/Didmeninė/Epacket

Nauja

- +

Savybės:

1. Puikus Dizainas: Šios kelionės krepšys yra specialiai sukurta PS5. Tai PS5 rankinėje yra erdvus ir pritaikoma interjero.Ar tai yra dėl DUALSHOCK5 konsolės, AC maitinimo laidas, USB kabelis, ausines ar kitus priedus jums reikia, tai PS5 kuprinė gali puikiai juos laikyti.

2. Įvairių Būdų, kaip atlikti: Jis gali būti kuprinė arba rankinių ir atgal turi vežimėlio dizainas, kuriuos yra patogu nešiotis.

3. Procesas Atnaujintas: rankenos yra įvyniojami į aukštos kokybės minkštos odos, kuri yra labai patogi, net jei jūs jį nešiotis ilgus atstumus.Net jei jūs įdėti sunkiųjų elementų reguliuojamas petnešėlėmis ir išplėsta pagalvėlės taip, kad ji gali būti vežami patogiai ant savo pečių, galite atlikti savo mėgstamų žaidimų konsolę su jumis ir mėgautis įdomus jis duoda.

4. Didesnės Talpos: Tai PS5 kelionės krepšys yra didesnės, nei įprasta, krepšiai, kurių bendras dydis apie 40*28*22 cm/15.75*11.02*8.66 colio, tinka PS5-ultra plonas saugojimo maišeliai.Yra trys sluoksniai įslaptinta saugojimo apsaugoti savo šeimininką nuo susidūrimo su kitais priedais.

5. Visapusiška Apsauga: už PS5 kelionės krepšys yra apsuptas atsparus smūgiams medvilnė ir minkštas kišenėje kamera viduje, kuris gali suteikti papildomos apsaugos jūsų mėgstamų žaidimų konsolės, dalykėlių, kontroleriai, laidai ir kiti aksesuarai.Puikus už PS5 apsauginė įvorė kelionės sprendimas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: poliesteris ir EPE

Pareigos: anti-scratch, atsparus smūgiams, pusiau atsparus vandeniui ir dulkėms

Spalva: pilka

Pritaikymas: už PS5, už PS4

Pakavimo Sąrašas:

Saugojimo Krepšys*1

Žymos: ps4, ps4 vr kelionių kuprinė, krepšys vr, krepšys kontrolės ps4, ps5 kontrolės krepšys, 5 vnt maišo kelionių kuprinė, nustatyti 5 kuprinė, krepšys playstation, ps5 transportavimo krepšys, krepšys žaidimas

Panašūs produktai