Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Naujas Automatinis Grandinės Vinių Pistoletai Adapteris Varžtas Pistoletas, Antgalis Adapteris Nagų Laikiklis Grandinės Nagai Rinkinys, skirtas Elektrinis Grąžtas Medienos apdirbimo Įrankis

€34.79 €15.65
  • Sertifikavimo: CE
  • Prekės Pavadinimas: ISHOWTIENDA
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: HJL210519902
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo

Nauja

- +

Grandinės Diržo Varžtas Rankiniai Automatinė Nagų Pristatymo ir Medienos Apdaila

【Pakuotė】 1 x Grandinės Nagų Adapteris,1 x Grandinės su Vinimis (50pcs),1 x Automatinis Meistras Holde,1 x Atsuktuvas Bit.

【Automatinė nagų šėrimo】 nereikia remti.Padaryti savo elektros įsigilinti į automatinio grandinės nagų įrankis.Įdiegta elektros audra, tinka gipso plokščių, pertvara, medžio lenta, lubų ir kt.

【Lengva įdiegti ir naudoti】 taip Pat apima profesinės Gręžimo Grandinės priedas su greito atlaisvinimo sistema, greitas/lengva perkrovimo.

【Dirbtinės kūno dizaino】 Tiksli pristatymo nagai, nagai nėra lengva nukristi.Sunkiųjų plastiko kūno ir ergonomiška rankena.Produktas yra tinkamas nagų arba elektrinis grąžtas.Ši mašina yra lengva naudoti,norėdami sutaupyti laiko/darbo taupymą.

【Esminiai priedai】 idealiai tinka įvairios medžiagos ir programų, įskaitant kiliminę dangą ir padėklas, audiniai ir užuolaidos, lubų plokštės, plonas sluoksnis, mediena, medienos plaušų plokštės, kartonas, spinta pagrindo plokštės, PVC plokštės, paveikslų rėmai, aptvarai, izoliacija, mounding ir ornamento formavimas, lakštinių plastikų, stogų dengimas, apdaila ir amatų darbą.

Žymos: pistoletas tacker, gabaritas ženklas, folija nagų gręžimo, elektros kuokštelinių vinių pistoletai, diamond nagų ieskoti manikiūro, įrankių rinkinys, gręžimo turėtojas, gręžimo ginklą, tekinimo staklių veleno adapteris, 90 laipsnių stereo adapteris

Panašūs produktai