Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

2 Vnt/Set Metalo Geometrinis Prancūzijos Didelis Pavasario Snap Žiburių Plaukų Įrašą, Apkabos, Skaidrių Hairwear Plaukų Formavimo Įrankiai, Reikmenys

€5.81 €3.95
  • Vienetų skaičius: Vienas Vienetas
  • type1: Paramos Dropshipping
  • Medžiaga: Lydinys
  • dydis: 9x2.9cm
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Maitinimo Šaltinis: Kita
  • Modelio Numeris: Plaukų Segtukas

Nauja

- +

Aprašymas:

(1)【Stiprus Elastingumą】: stiprus elastingumą, plaukai gali letena tvirtai nustatyti savo plaukų, kuri yra ne tik paprasta naudoti, bet taip pat gražus ir praktiškas,geriau už storų plaukų.

(2)【AUKŠTOS KOKYBĖS】:Aukso plaukų smeigtukai pagaminti iš kokybiškų metalo lydinio,Paviršiaus danga, su patraukli metalinis blizgesys, lengvas, ne nyksta, patvarus, yra geras būdas, kad jūsų gražus plaukų stilius, todėl, kad esate žavinga ir elegantiška.

(3)【Paprastas Stilius】:Paprasto dizaino, mados stilius, rodo off gamtos grožį jūsų plaukams.Metalo plaukų įrašas yra skirtas lengvai perjungti, kad negadina plaukų.

(4)【Tinka Bet kokiai Progai】:Tinka prom, pobūvių, Pobūvių ir pan Įvairiomis progomis ir kasdieniam dėvėjimui.

(5)【Paslaugų】:Mūsų santykius su mūsų klientais nesibaigia po pardavimo bus baigtas.Mes čia jums, jei jūs esate nepatenkinti dėl bet kokios priežasties arba turi problemą su produktu.Draugiškas klientų aptarnavimas užtikrins jūsų pasitenkinimas yra mūsų aukščiausios prioritetas.

Medžiaga: Alloy

Svoris: 82.0 g

Spalva: atsitiktinių spalvų maišymo

Dydis: 2.9 CM pločio ir 9Cm ilgio

Pakuotė:

Pavasario Įrašą*2 ( R andom Spalva )

Pastaba:

1.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, tikrąjį dydį, gali būti šiek tiek skirtingi. 2.Primename, kad dėl šviesos efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

Žymos: prancūzijos barrettes bazės, prancūzijos barrettes skrybėlę, prancūzijos barrettes violetinė, prancūzijos barrettes rožinė, "celtic prancūzijos barrettes, "pasidaryk pats" prancūzijos barrettes, prancūzijos žiburių akmenys, prancūzijos barrettes gamtos, prancūzų nėriniai, prancūzijos žiburių korėjos

Panašūs produktai