Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Elektrinė Dulkių Siurbimo Skardinės EMS Medicininė Įstaiga Slimming Massager Gua Sha Meridian Kojų Riebalų Deginimas Neigiamas Slėgis, Fizioterapija

€64.48 €25.79
  • Working voltage: 9V 1.5
  • Kištuko Tipas: ES plug
  • EMS Intensyvumo Lygiai: 4 Lygiai
  • Prekės Pavadinimas: PASTSKY
  • Nemokamas Pristatymas: Paramos Dropshipping
  • Įėjimo Įtampa: 100V-240V
  • Produkto Pavadinimas: Daugiafunkcinis Medicininė Massager
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės numeris: 101189A60
  • Neigiamo Slėgio Intensyvumo Lygiai: 4 Lygiai
  • Galia: 20W
  • Kištukas: JAV Plug/EU Plug/UK Plug(Pasirinktinai)
  • Šildymo temperatūra: 50℃
  • Sertifikavimo: CE
  • Medžiaga: ABS
  • Prašymas: Įstaiga
  • Korpuso Spalva: Balta Ir Aukso(Kaip Nuotraukoje Parodyta)

Nauja

- +

Kūno Lieknėjimo Masažo Diržas Reguliuojamas Elektroninių Impulsų Svorio Raumenų Gymnic Rankos, Kojos Liemuo Treneris Juosta Sveikatos Priežiūros Įrankiai

>> Funkcijų

1.[Neigiamo Slėgio Gravitacija] Suteikia galingas čiulpti prie jūsų odos ir riebalinio audinio į aktyvių limfos detoksikacijos funkciją ir padidinti kraujo apytaką su grandymo poveikį.

2.[Šiluminės Energijos] Daugintis odos kolageno ir atsipalaiduoti jūsų nervus, terminio poveikio, taip pat gali sumažinti kūno nuovargis ir išleidimo slėgio nuolatinio pastovaus 50℃ šilumos.

3.[EMS Micro-elektros Stimuliacija] Stimuliuoja akupunktūros taškus ir išorinių jutimo nervai micro-dabartinės sumažinti uždegimas ir patinimas greitai atsigauti, taip pat gali padėti sumažinti poras ir suteikia odai daugiau subtilus ir veiksmingai atleisti iš spaudimas, nuovargis ir nuovargis didelį malonumą, atsipalaiduoti.

4.[Infraraudonųjų SPINDULIŲ Šviesos Terapija] Pristatyti raudona infraraudonųjų spindulių šviesos stiprinti kolektyvinį imunitetą ir skatinti biologinių audinių ląstelių, regeneruoja siekiant pagerinti kūno ir sveikatos, taip pat bus skatinamas ląstelių medžiagų apykaitą ir kraujotaką ląstelių veiklos tobulinimą ir kolageno regeneraciją, palieka jūsų odą sklandžiai ir švelnus.

5.[Paprastas Eksploatavimas] Greitą prieigą prie mygtuką kontrolės ir tiesiogiai rodyti nuoroda ant skydelio, patogu stebėti darbo statusą ir iškart galios on/išjungimo, reguliuoti PINIGŲ ir dulkių intensyvumo lygius ir nustatyti šildymo ir infraraudonųjų spindulių funkcija, plačiai tinka įvairių kūno dalių reikalavimus, nes nori su puikus komfortas.

6.[Stabilus Maitinimo šaltinis], Gali būti tiesiogiai varomas KINTAMOSIOS srovės maitinimo adapteris(ES kištukas ar MUMS kištukas funkcijos), praktinės mėgautis atpalaiduojančio masažo, bet kur ir bet kuriuo metu, tinka tiek namuose, tiek kelionių naudoti.

7.[Lengvai Tvirtinasi] Ergonomiška rankena leidžia saugiai ir energijos taupymo valdos komfortą net ir po ilgo laiko naudojant.

8.[Universalios Programos] Gali būti plačiai naudojamas dėl savo kūną medicininė, masažuoti, guasha, svorio netekimas, ir pan, veiksmingai padeda formuoti savo kaklo, rankų, kojų, nugaros, pilvo ir apatinės & galūnėms ir kt.

>> Įspėjimas:

1.Prašome įdėti filtro kempine kištuką į siurbimo angą, siekiant užkirsti kelią eterinio aliejaus arba kitų masažas nuo produkto patekimo į mašinos vidų, kuris gali sukelti žalą ir sumažina gyvenimo trukmę.

2.Neturi likti toje pačioje vietoje per 1 minutę; Ir jeigu jaučiate kokį nors diskomfortą, nustokite jį naudoti nuolat.

3.Žmonės su odos alergijos, nėščioms moterims, širdies priepuolis pacientams, žmonėms, kenčiantiems nuo nenormalių kraujo spaudimą, piktybinis navikas, smegenų kraujagyslių liga, ir žmonės su užsienio objektas turėtų išvengti, naudojant šį produktą.

>> Specifikacijos

Medžiaga: ABS

Korpuso Spalva: Balta Ir Aukso(Kaip Nuotraukoje Parodyta)

Kištuko Tipas: JAV Plug/EU Plug(Pasirinktinai)

Galia: 20W

Įėjimo Įtampa: 100V-240V

Darbinė Įtampa: 9V 1.5

Neigiamo Slėgio Intensyvumo Lygis: 4 Lygis

EMS Intensyvumo Lygis: 4 Lygis

Šildymo Temperatūra: 50℃

Pagrindinio įrenginio Ilgis: 13cm

Pagrindinio Įrenginio Plotis(Max.): 9.5 cm

Pagrindinio įrenginio Aukštis: 11,5 cm

Masažo Galvutės Skersmuo: 7.5 cm

>> Pastaba:

Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš perkant.

Spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų kompiuterio ekranų ir vaizdo parametrai.

Dėkojame už jūsų supratimą!

>> Pakuotė:

1* Medicininė Prietaisas

1* Maitinimo Adapteris

1* Naudotojo Vadovas

1* Akupunktūra Taškų Žemėlapis

1* Lankstus Vamzdelis

4* Sponge Filtrai

2* Guminiai Žiedai

Žymos: gua sha mašina, pilvo raumenų treniruoklis, stiprus spenelių vakuuminio, fizioterapijos įranga, gydymo, kojos massag, oro suspaudimo kojų massager masažas, akupunktūra siurbtuko, massag, gua sha grandiklis, guasha

Panašūs produktai